NintendoReporters is van plan om een ​​van de lokale (Nederland) en wereldwijd toonaangevende Nintendo-gerelateerde gaming sites te worden. Uit ervaringen uit het verleden op het web (de hoofdredacteur heeft meer dan 17+ jaar ervaring op dit gebied bij het schrijven van dit (november 2017)) komt een groot deel van de reputatie uit onpartijdig werken zonder enig voordeel te geven  aan review producten of producten waarvoor we advertenties draaien.


Kosten dekken

Echter, als de site groter wordt zullen de kosten van het draaien van een dergelijke website ook toenemen. De realiteit van het runnen van een populaire site (wat we streven te worden) betekent dat we gebruik moeten maken van zaken zoals Google Adsense, evenals de periodieke banner-reclame voor bedrijf X. Vooral omdat de inkomsten die daaruit voort komen ingezet kunnen worden om de site verder te laten doen groeien;  denk aan hosting, game / hardware aankopen en ga zo maar door. Zo wordt het concept verder uitgebreid.


In lijn met ons publiek

Bij voorkeur willen we advertentiecampagnes welke in lijn zijn met de content die we serveren, die in het geval van NintendoReporters meestal game gerelateerd en waar mogelijk met Nintendo gerelateerd zou moeten zijn. Zolang het iets is wat ons publiek aantrekkelijk zou vinden, zijn we er meestal voor te vinden. (We zijn altijd open om de opties te bespreken als je twijfelt)


Integriteit gaat voor Ads

Maar op geen enkele manier en we kunnen dit punt niet benadrukken, zullen advertentiecampagnes, review producten en dergelijke enige invloed hebben op hoe we schrijven, beoordelen, etc.

We willen niet betrapt worden in enige vorm van voorkeur geven aan, voortrekken of omkoping; Als een adverteerder ons benadert, met het voorstel dat we ten faveure moeten schrijven, reviewen of iets in het algemeen bieden in ruil voor een deal die zij in overweging hebben voor NintendoReporters, dan zullen we zonder twijfel dit verzoek direct afwijzen. Omdat dit tevens niet de manier is waarop we willen werken, zullen we tevens alle toekomstige adverteer-acties van dit bedrijf weigeren.

NintendoReporters wil succesvol zijn, maar daarmee wil het haar integriteit behouden. Want dat is belangrijk voor de mensen achter de schermen, maar ook voor de gaming scene in het algemeen. Integriteit gaat voor ads!


Vragen

Als je na het lezen van het bovenstaande vragen hebt of bezorgd bent over ons adverteer-beleid, kun je altijd contact met ons opnemen en het met ons bespreken.


Adverteren

Als je als bedrijf wilt adverteren op NintendoReporters, is dat geweldig. Als je aan het bovenstaande voldoet en dus onze integriteit schoon wilt houden, kun je ons vrijblijvend contact via Adverteren op NintendoReporters met ons opnemen omtrent je advertising, we komen dan zo spoedig mogelijk bij je erop terug.