NintendoReporters is een medium wat zich volledig richt op alles omtrent Nintendo. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat we 100% Nintendo zijn. Alles op het medium wordt namelijk voor Nintendo fans EN door Nintendo fans gemaakt!

Als we zeggen alles dan bedoelen we ook echt alles, om je een een beeld te geven wat je van ons medium kunt verwachten;


Bij NintendoReporters kun je terecht voor


Over de concurrenten van Nintendo

Dat wil niet zeggen dat we een afkeer hebben tegen de concurrenten zoals Sony met hun Playstation en Microsoft met hun Xbox. We zijn bij NintendoReporters van mening dat het zorgt voor gezonde concurrentie. We zijn dan wel Nintendo fanboys maar we dragen de andere partijen in geen enkele vorm of manier enige haat toe. Wie haat zaait zal haat oogsten zegt men wel eens en daar willen wij nooit of te nimmer voor staan.

Wij focussen ons echter wel alleen 100% op Nintendo.


Meer Nintendo content

Mocht je Nintendo gerelateerde content hebben welke voor onze doelgroep geschikt zou zijn dan ontvangen we deze natuurlijk graag. Bekijk daarvoor onze Pers mogelijkheden.


100% Nintendo – is playing with power!

Nintendo love Met het oog op de toekomst zullen we deze focus ook zeker zo blijven houden. De redactie van NintendoReporters heeft in het verleden de nodige uitstapjes gehad naar systemen van de concurrent maar is nu 100% Nintendo ingesteld.

Door die uitstapjes hebben we wel een goed beeld gekregen van wat de markt bied en wat Nintendo bied. Voor ons is het zo uitgevallen dat Nintendo de partij bij uitstek is waarop de games / software uitkomt waar wij het meeste plezier aan beleven.

Tevens zijn wij oorspronkelijk afkomstig uit Nederland, wat de eerste markt is waar wij met NintendoReporters stappen in willen zetten!

Wij willen de passie en ervaringen die wij hebben gehad en nog steeds ervaren dankzij Nintendo en haar rijke gaming historie dan ook meer onder de aandacht brengen. Ook al wordt je er niet net zoals wij 100% Nintendo van, daar is niets mis mee!

Ad