Je hebt getoond hart voor de zaak te hebben! Hahaha nah nee, we hebben eigenlijk gewoon heel eerlijk gezegd hulp nodig. Hulp bij het bouwen en onderhouden van NintendoReporters en ons leek deze Zelda getinte easter egg leuk om toe te voegen om je aandacht te trekken!


Waarom help?

Er komt redelijk wat kijken bij alles wat het medium NintendoReporters betreft zoals bijvoorbeeld het hosten (domeinen, servers, updates, onderhoud),  ontwikkelen (onderzoek, implementatie en soms het inkopen van oplossingen die NintendoReporters leuker in gebruik maken), het vullen (schrijven, vergaren van informatie, relaties opbouwen) en ga zo maar even door.

Kortom NintendoReporters kost ‘stiekem’ wel wat om aan te kunnen bieden aan iedereen, maar vooral ook heel veel tijd en werk. En voor je me verkeerd begrijpt; het is het allemaal meer dan waard!

Maar dat wil niet zeggen dat we de hulp van anderen niet kunnen gebruiken.

Voor de goede orde; we verdienen aan NintendoReporters niet echt een salaris (I wish). 
Maar we hebben express gekozen om het medium vrij van advertenties / reclames te houden. We zijn geen fan van die zaken. Maar we moeten ook realistisch zijn; we moeten het voor onszelf ook leuk en rendabel houden.

Daarom toch deze pagina om te kijken of er mensen zijn die ons willen helpen.


Help NintendoReporters!

Ontzettend veel kan ons helpen hoor … laten we in ieder geval wat we zelf in gedachten hebben maar eens toelichten;


Vacatures

Laten we beginnen met zeggen dat we altijd opzoek zijn naar mensen die iets voor ons team kunnen betekenen. Daarvoor hebben we dan ook de Vacatures in het leven geroepen.

  • Ben jij iemand die graag schrijft over het laatste nieuws en heb je wat vrije tijd die je daaraan zou willen besteden? Wordt een Reporter!
  • Kan jij anderen goed uitleggen waarom een game juist wel of niet aan te raden is en heb je daarvoor wat vrije tijd? Wordt een Reviewer!
  • Denk jij graag op voorhand al na over hoe een game zal zijn, gebaseerd op de beschikbare informatie en heb je vrije tijd teveel? Wordt een Previewer!
  • Wil jij anderen juist op weg helpen met een game door ze stapsgewijs te helpen en heb je daar de vrije tijd voor over? Wordt een Guide!
  • Durf jij kritische vragen te stellen aan wie dan ook uit de gaming-scene en kun je daar wat vrije tijd aan besteden? Wordt een Interviewer!
  • Ben jij juist iemand die gelukkig wordt van Retro games en wil je andere overtuigen van de waarde van retro? Waarom wordt je geen Retro reviewer?
  • Ben jij bedreven met video, camera en wat daar bij komt kijken? En wil je daarin het ‘gezicht’ wellicht worden van NintendoReporters? Wordt dan Video reporter!

Kortom op die gebieden hebben we heel veel mogelijkheden waar we echt de nodige hulp goed kunnen gebruiken. Let wel zoals vermeld kunnen is het vrijwillig en er zijn bepaalde verdiensten.

Maar het doen van dergelijke zaken staat heel tof op je CV (je wilt niet weten hoe goed bedrijven voortaan kijken naar wat je ook buiten werk doet). Maar ik denk dat we daarnaast ook een heel mooie plek zijn om kennis op te doen … maar ja dat klinkt uit mijn mond misschien onnodig. Ik kan alleen maar zeggen ga ervoor als het je iets lijkt!

Help jij ons een handje?


Stuur tips in

Lijkt je het teveel van het goede om echt voor een ‘functie’ te gaan? Dat kan en daar is niets mis mee! Maar je zou bijvoorbeeld ook ons nieuws kunnen tippen. Er gebeurd namelijk zo ontzettend veel en de kans bestaat dat wij ooit dingen gewoon (nog) niet mee hebben gekregen.

Help ons aan het nieuws dat wij missen!


Review codes

Natuurlijk wordt er ook enorm gekeken naar ons op gebied van reviews. En voor nu is het in 95% van de gevallen zo dat alle games die we kopen ook daadwerkelijk gekocht worden van ons eigen verdiende geld. 

Ben je of ken je een partij die ons kan helpen door review copies aan te bieden? Dan horen we dat graag.

Het helpt op die manier ook om in content te voorzien op gebied van reviews. Een gebied waar we zeker in willen groeien.


Winacties

Sinds November 2019 hebben we winacties in het leven geroepen. Deze worden mede mogelijk gemaakt door wat bij ons dubbel is, een aantal partijen die ons voorzien van meerdere review codes etc. Maar ook dat is niet oneindig. 

We willen winacties graag hanteren omdat het een extra dimensie toevoegt aan wat NintendoReporters kan betekenen voor haar bezoekers. Kortom het is een win-win situatie.

Ben of ken je iemand die een winactie op NintendoReporters wil opzetten? Dan horen we dat graag.

Maar misschien heb je ook wel Nintendo gear die maar ligt te liggen en waar je niets meer mee doet. Ook in zulke gevallen zouden we graag van je horen of dat niets iets kan zijn voor NintendoReporters. Wij kunnen er vast en zeker samen iets moois van maken voor anderen!


Verspreid NintendoReporters

Misschien ben je wel al heel blij met ons en dat waarderen we zeker. Maar NintendoReporters is iets wat moet groeien. Als je ons medium tof vind, deel het dan ook zeker met vrienden. Share het op socials, laat een keer een comment achter of drop onze naam een keer bij Nintendo minded mensen.

Ook dan help je ons vooruit!


Suggesties / feedback / ideeën

Bovenstaande zijn maar wat voorbeelden maar wellicht heb je zelf nog ideeën waar wij hierboven niet eens aan gedacht hebben. Heel simpel gezegd, wij zijn niets zonder de input die we krijgen van jullie als fans.

Daarom wil ik jullie ook met klem vragen; Heb je suggesties, feedback, ideeën, vragen, opmerkingen of dergelijke, laat het ons weten. Dit kan op iedere pagina op de website via de Feedback optie.

Help ons nog beter worden voor jou, voor anderen en voor ons!


Sowieso wil ik eenieder die deze pagina bezocht heeft bedanken voor zijn/haar tijd en aandacht. Ik wil het niet loos laten klinken door het te herhalen maar zonder jullie als Nintendo fans, zijn wij als NintendoReporters nergens!

Ad