De voornaamste reden dat we NintendoReporters gestart zijn is om de Nintendo rapportage in Nederland te verbeteren. We hebben een hele grote dosis aan ‘ongezonde’ liefde voor Nintendo en we komen zelf uit Nederland. 1+1 toch?


Nederland

In Nederland kennen we een heleboel partijen welke zich bezig houden met nieuws brengen (reporten) op het gebied van gaming. Zonder daar specifiek op in te gaan qua namen etc. is het gene wat ons voornamelijk opviel dat Nintendo er een relatie klein radertje is. We snappen daarbij Nintendo qua markt kleiner is dan Sony en Microsoft maar we hebben zelf de gehele geschiedenis van Nintendo vanaf de NES (Nintendo Entertainment System) meegemaakt.

Als je terug gaat naar die tijden was Nintendo wereldwijd marktleider en dus ook hier in Nederland. Natuurlijk zijn er sindsdien die tijd veel dingen gebeurd maar 1 ding is hetzelfde gebleven de passie en liefde die wij voor Nintendo hebben.

Er zijn een aantal andere partijen die zich met Nintendo bezig houden in Nederland en we willen op geen enkele manier afgeven naar onze concurrenten. Concurrentie is een voedingsbodem voor succes namelijk. 

Maar we zijn wel van mening dat het beter zou kunnen. Bij een rondvraag bleek namelijk dat deze Nintendo partijen bij het Nederlandse publiek ook niet al te bekend waren. Daarom hebben we besloten om van onze passie iets meer te maken en hebben we NintendoReporters in het leven geroepen.


Doelstelling Nintendo Nederland

We hebben voor onszelf een aantal doelen gesteld die we willen gaan verwezenlijken. Dat begint natuurlijk met hoe wij Nintendo in Nederland een beter item kunnen maken. Waar mogelijk willen we op den duur ook een vaste partij worden die met Nintendo Nederland verbonden is.

In het kort willen we in Nederland dat iemand bij de vraag; welke partij informeert je over Nintendo in Nederland? Het antwoord zal zijn; NintendoReporters!


Doelstelling Nintendo buiten Nederland

Natuurlijk is het zo dat gaming en met name Nintendo iets is wat natuurlijk universeel is en met die reden willen we ook buiten Nederland een steentje bij kunnen dragen. Natuurlijk zit daar met alle mogelijk concurrenten een heel stuk meer werk in. Maar stap voor stap, eerst Nederland dan de wereld.

Buiten dit alles zijn we puur Nintendo gefocused, wat zorgt dat we een streepje voor hebben op nagenoeg alle andere partijen in Nederland zich op Nintendo gaming richten.