2064: Read Only Memories INTEGRAL


2064: Read Only Memories INTEGRAL

Preview Image

Dit is de ultieme editie van de cyberpunkthriller die spelers van over de hele wereld heeft gefascineerd! 2064: Read Only Memories INTEGRAL bevat alle originele inhoud uit eerdere releases en is uitgebreid met een hele reeks gloednieuwe content en functies die exclusief zijn voor de Nintendo Switch.

Wanneer Turing, ‘s werelds eerste intelligente machine, samenwerkt met een worstelende journalist, wordt het onwaarschijnlijke duo in de schaduw getrokken van de verblindende lichten van Neo-San Francisco. De geheimen die ze blootleggen kunnen de fundamenten van de samenleving doen wankelen, en sommige machthebbers doen er alles aan om deze geheimen verborgen te houden.

2064: Read Only Memories INTEGRAL brengt het beste uit twee werelden samen: een avontuur in klassieke stijl met weelderige pixel-graphics en een lekkere elektronische soundtrack stelt hedendaagse problemen als individualiteit, vrijheid en identiteit aan de kaak.

Ontdek een kleurrijke en futuristische metropool, ontmoet fascinerende personages en haal de onderste steen van een duister complot boven.

Denk heel goed na over je keuzes: je weet nooit wat de consequenties kunnen zijn!

Kenmerken:

  • Een enerverend, diepgaand verhaal met meerdere vertakkingen en diverse eindes die gebaseerd zijn op de keuzes die je maakt.
  • Speel het nieuwe zijverhaal PUNKS, dat exclusief is voor de Nintendo Switch!
  • De HD-trilfunctie brengt de ervaring werkelijk tot leven
  • Met stemmen die zijn ingesproken door een sterrencast, onder wie Melissa Hutchison en Dave Fennoy (Telltale’s The Walking Dead), Erin Yvette (Oxenfree), Austin Creed (WWE’s Xavier Woods), en internetsterren Jim Sterling (Jimquisition) en SungWon Cho (ProZD).
  • Breng de tijd door met je favoriete bewoners uit Neo-San Francisco in de uitgebreide “Endless Christmas”-epiloog.
  • Exclusieve extra functies, waaronder een digitaal artbook van 55 pagina’s, soundtrack, trailers en meer!

Release info - 2064: Read Only Memories INTEGRAL


Release datum
2018-08-14 00:00:00

Uitgever
Chorus Worldwide Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAHL7A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - 2064: Read Only Memories INTEGRAL

Â¥20.64
RUB 799.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.