Animal Crossing: Pocket Camp – Betaalde lidmaatschapsservice

Animal Crossing: Pocket Camp – Betaalde lidmaatschapsservice

Nintendo bevestigde Animal Crossing: Pocket Camp ontvangt een betaalde lidmaatschapsservice genaamd Pocket Camp Club die beschikbaar zal zijn vanaf 21 november.

Meer details over deze service worden op 20 november gedeeld en het lijkt erop dat deze vergelijkbaar is met de betaalde Gold Pass-abonnementenservice die beschikbaar is in Mario Kart Tour.

Pocket Camp Club-details

  1. In één plan kun je één gelukkig dier aanstellen als je kampverzorger en wat extra hulp krijgen op de camping.
  2. In het andere plan kun je gelukskoekjes ontvangen en je meubels en kledingartikelen in magazijnen opslaan.

Dus dat zijn twee verschillende plannen om uit te kiezen! Nou … een andere ontwikkeling waar we onze wenkbrauwen door moeten ophalen …

Over Animal Crossing: Pocket Camp

Vind meubels die u leuk vindt en ontwerp een camping die bij uw stijl past!

Tenten, hangmatten, open haarden, een knuffelbank … naar hartenlust mixen en matchen! Maak een trendy openluchtcafé, of stel microfoons en gitaren op een muziekfestival voor buiten! Zin in een beetje extra plezier? Zet een draaimolen op en open een themapark. Je kunt zelfs een zwembad maken of de lucht vullen met vuurwerk!

  • Ontwerp uw camping, camper en hut zoals u dat wilt
  • Verzamel thema-items van Fishing Tourneys en Garden Events die het hele jaar door plaatsvinden
  • Meer dan 1.000 meubels en 300 kledingstukken en accessoires zijn beschikbaar om uit te kiezen, en er worden er steeds meer toegevoegd
  • Bevat meer dan 100 dieren met eigenzinnige persoonlijkheden

Vervul dierenverzoeken en zie je vriendschap met hen groeien! Zodra je vrienden genoeg zijn geworden, kun je ze uitnodigen voor je camping. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Ontwerp een adembenemende camping, nodig je favoriete dieren uit en maak een in-game foto om je vrienden te laten zien. Als je vrienden leuk vinden wat je hebt gedaan, kunnen ze je zelfs een pluim geven!

Het buitenleven heeft zoveel te bieden!