Bandai Namco – Stelt alle grote evenementen als gevolg van coronavirus uit

Bandai Namco – Stelt alle grote evenementen als gevolg van coronavirus uit

Bandai Namco Entertainment, een grote uitgever en ontwikkelaar van videogames in Japan, heeft een nieuwe maatregel aangekondigd om het coronavirus te bestrijden.

Alle grote evenementen die het bedrijf in Japan organiseert van 15 maart tot 31 maart 2020 zijn uitgesteld naar een latere datum. In het geval dat een evenement wordt geannuleerd, worden de terugbetalingen verwerkt aan degenen die tickets hebben gekocht.

Over Bandai Namco

Bij BANDAI NAMCO Entertainment is “More Fun For Everyone” de bedrijfsfilosofie. Samen werken ze er hard aan om consumenten over de hele wereld van allerlei soorten entertainment te voorzien.

Hun visie voor deze tussentijdse bedrijfsplanstrategie is “Transnationale onderneming die waarde creëert voor consumenten.” Maak contact met onze klanten en blijf hun behoeften een stap voor; Geef voorrang aan creativiteit en kwaliteit; Dit zijn de doelen die ze voor ogen hebben bij het aangaan van de nieuwe uitdagingen van dit jaar.

Ze zullen ernaar streven om inhoud van hoge kwaliteit te creëren om urenlang plezier te garanderen. Hun reis bracht hen van een enkel bedrijf dat zich richt op videogames naar een groot bedrijf met alle vormen van entertainment. Maar hier stoppen ze niet – ze zullen stap voor stap doorgaan en samen met ons klantenbestand evolueren.