Carnival Chaos: een Cuphead Novel aangekondigd

Carnival Chaos: een Cuphead Novel aangekondigd

Schrijver Ron Bates en Studio MHDR werken samen om Cuphead te produceren in Carnival Chaos: A Cuphead Novel – een origineel boek voor de videogameserie!

Het wordt gelanceerd op 3 maart 2020 en bevat 20 nieuwe illustraties en in totaal 272 pagina’s.

Carnival Chaos: A Cuphead Novel synopsis

Fans van de bekroonde en visueel verbluffende videogame kunnen Cuphead, Mugman en vrienden als nooit tevoren zien in deze originele, geïllustreerde roman van middelbare kwaliteit. Ga met ze mee op hun avontuur terwijl ze vrolijk kattenkwaad uithalen in de levendige en chaotische wereld van de Inkwell-eilanden!

Het is een speciale dag op de Inkwell-eilanden: de verjaardag van ouderlingketel! Ja, meneer, het is een heel speciale dag. Dus moeten Cuphead en Mugman het perfecte geschenk vinden om hun geliefde mentor te eren. Maar onderweg zijn de broers en hun nieuwe vriend mevrouw Chalice gefascineerd door de bezienswaardigheden en geluiden van het carnaval dat zojuist de stad binnenrolde. Ondanks de waarschuwing van ouderling Kettle dat de attractie gevuld is met leugenaars en dieven, wordt het trio binnengehaald.

Carnaval tijd

Tijdens het carnaval worden de vrienden bamboe en ingebroken door vijanden, oud en nieuw. Zullen ze ontsnappen aan de chaos en hun geschenk krijgen voordat het te laat is?

Bevat meer dan 20 nooit eerder vertoonde illustraties getekend door Studio MDHR’s Lance Miller met verborgen items voor een interactieve schattenjacht!

Cuphead in Carnival Chaos is het eerste boek in een originele serie en perfect voor spelers van Cuphead, en lezers van Hello Neighbor, Bendy and the Ink Machine, en Five Nights at Freddy’s.