Mario niet in Wreck-It -Ralph 2

Mario niet in Wreck-It -Ralph 2

Degenen van jullie die een glimp van Mario willen opvangen in de komende Disney-film Wreck-It-Ralph 2 zullen teleurgesteld zijn als ze horen dat hij niet zal verschijnen.

Waarom geen Mario?

Het nieuws werd gedeeld tijdens een recent interview met Josie Trinidad (Head of Story), Jason Hand (Story Artist) en Natalie Nourigat (Story Artist). De reden dat hij niet verschijnt is te wijten aan het feit dat ze niet over de rechten voor dat specifieke personage beschikken om mee te werken.

Het zal interessant zijn om te horen wie er wel in film zitten die op 21 november 2018 uitkomt.

Sommige dingen waren dat we geen rechten hebben op bepaalde personages, omdat we in een wereld van andere media werken. Het lijkt erop dat het heel grappig zou zijn geweest als we Mario [uit Nintendo’s Super Mario-spellen] hier zouden hebben om dit deel te doen, maar het werkt uiteindelijk niet zo goed, en het is prima en het verhaal is niet echt uiteindelijk nodig hebben. Maar als individuele stukjes, het is als “Dat is een geweldig stukje Saturday Night Live!” Rich [Moore] en Phil [Johnston, de co-regisseurs van de film] zijn zo goed gevuld met die dingen, dus het is een eindeloze hoeveelheid geweldige ideeën, eerlijk gezegd.

Hoe voelt u zich daarbij? Het zou een slimme keuze zijn geweest vanuit het oogpunt van Nintendo, om Mario wat schermtijd te geven in de aanloop naar de uiteindelijke Mario-film.