Nintendo @ PAX East 2020

Nintendo @ PAX East 2020

De organisatoren van PAX East 2020 hebben bevestigd dat Nintendo opnieuw een van hun exposanten zal zijn, net als in eerdere PAX-conventies.

Bezoekers kunnen het bedrijf vinden op stand 11062, zoals weergegeven op de kaart hier. 
Wat Nintendo zal presenteren, blijft voorlopig een mysterie.

Over PAX

PAX is een reeks spelconventies in Seattle, Boston, Melbourne, Philadelphia en San Antonio. Opgericht door Jerry Holkins en Mike Krahulik, auteurs van de populaire webstrip Penny Arcade, is elke PAX een show gewijd aan het ondersteunen en vieren van video- en tafel gaming.

Sinds de oprichting van PAX hebben miljoenen aanwezigen genoten van de expositieruimtes vol met stands van grote game-uitgevers en onafhankelijke ontwikkelaars, panels van insiders in de videogamebranche, op concerten geïnspireerde gameculturen, LAN-feesten, gamen op tafel, wedstrijden en nog veel meer.

Geschiedenis van PAX

In 2004 richtte Penny Arcade een conventie op exclusief voor gaming, in de voetsporen van strip-, anime- en andere geek-hobby’s. Dat jaar werd een evenement met 4.500 personen gehouden in Bellevue, WA gericht op de gaminggemeenschap. In de daaropvolgende jaren verdubbelde de show tot de locaties hun capaciteit bereikten, wat aanleiding was voor de oprichting van het PAX East in Boston in 2010.

PAX East trok tienduizenden bezoekers in zijn inaugurele jaar en Penny Arcade heeft sindsdien niet meer achterom gekeken, zich snel uitbreidend naar markten over de hele wereld terwijl het nog steeds trouw blijft aan de originele formule van het vieren van alle aspecten van gaming en gamecultuur. 

AANKOMENDE DATA

  • PAX OOSTEN 27 FEBRUARI – 1 MAART 2020
  • PAX DEV 27 – 28 AUGUSTUS 2019
  • PAX WEST 30 AUGUSTUS – 2 september 2019
  • PAX AUS 9 – 11 oktober 2020
  • PAX ONGESLOTEN NOV 20 – 22, 2020