Pokemon GO – Introduceer Team GO Rocket

Pokemon GO – Introduceer Team GO Rocket

The Pokemon Company heeft een officiële trailer gepubliceerd om spelers kennis te laten maken met Team Rocket in Pokemon GO.

De korte trailer laat zien dat het team niet goed is en nog erg sinistere plannen heeft om nog te worden onthuld.

video
play-rounded-fill

Team GO Rocket

Kijk uit, trainers! Er komen grote problemen aan in de wereld van Pokémon GO in de vorm van een mysterieuze organisatie bekend als Team GO Rocket, die PokéStops binnenvalt met vreemde Shadow Pokémon.

Helaas vertonen deze Shadow Pokémon vreemd gedrag en lijken ze pijn te hebben. Professor Willow en de teamleiders hebben gewerkt aan manieren om de PokéStops te herstellen en de Shadow Pokémon te redden.

Terwijl je aan het verkennen bent, zul je merken dat sommige PokéStops zijn verkleurd. Dit is jouw aanwijzing dat Team GO Rocket rondhangt. Ga een interactie aan met een verkleurde PokéStop en je begint een ontmoeting met een Team GO Rocket Grunt — maak je klaar om te vechten! Na een succesvol gevecht krijg je de kans om een ​​van de Shadow Pokémon te vangen die Team GO Rocket onzorgvuldig heeft verlaten.

Nadat je de Shadow Pokémon hebt gevangen, kun je een proces genaamd Purification gebruiken om de Shadow Pokémon terug te brengen naar zijn normale staat. Omdat deze Purified Pokémon zo dankbaar zijn voor je hulp, zul je merken dat ze sterker worden dan hun standaard tegenhangers.

Deze Shadow Pokémon rekenen op jullie trainers! Maak je team klaar om Team GO Rocket uit te dagen en voeg wat Purified Pokémon toe aan je gelederen.