Pokemon Sword & Shield – Nieuw team nieuwe rivalen

Pokemon Sword & Shield – Nieuw team nieuwe rivalen

Zoals beloofd heeft de Pokemon Company een nieuwe trailer uitgebracht voor hun komende Pokemon Sword & Shield-spellen voor de Nintendo Switch.

video

De nieuwste video toont de nieuwe teams en nieuwe rivalen waarmee u kennis kunt maken. Pokemon Sword en Pokemon Shield verschijnen op 15 november wereldwijd.

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag details onthuld over de regionale vormen van Pokémon in de langverwachte aankomende Pokémon Sword- en Pokémon Shield-videogames.

Nieuwe Pokémon-evoluties en informatie over de rivalen waarmee Trainers te maken krijgen, werden ook onthuld. Pokémon Sword en Pokémon Shield lanceren 15 november 2019, exclusief op het Nintendo Switch ™ -systeem.

Galarische Pokémon

Sommige Pokémon hebben zich aangepast aan de unieke omgeving van één specifieke regio en zien er niet uit en gedragen zich niet als Pokémon van dezelfde soort die elders voorkomt. Regionale vormen van Pokémon zijn ook te vinden in Galar, waar ze bekend staan ​​als Galarian-vormen.

Galarian Weezing
Categorie: Poison Gas Pokémon
Type: Gif / fee
Hoogte: 9’10 “
Gewicht: 35,3 pond.
Vermogen: Levitate / ???

Galarian Weezing verbruikt vervuilde lucht en giftige gassen voor voedsel. Het bijproduct van dit verbruik is gezuiverde lucht, die uit de bovenkant van zijn kop wordt gespuwd.

De gifstoffen die zich ophopen in het lichaam van Weezing vormen geconcentreerde gifwolken die eruit lekken en eromheen drijven. Dit gas is zo krachtig dat zelfs een vleugje voldoende is om een ​​tegenstander te verdoven en te immobiliseren, waardoor dit het beste wapen van Weezing is tijdens gevechten.

Galarian Zigzagoon
Categorie: Tiny Raccoon Pokémon
Type: Donker / Normaal
Hoogte: 1’4 ″
Gewicht: 38,6 pond.
Vermogen: Pickup / Gulzigheid

De Zigzagoon van Galar vestigt zich nooit en het is bekend dat deze alle gebieden van de regio bewoont, inclusief velden, bossen en steden. Er is enige speculatie dat de zigzagbewegingen van de Zigzagoon in andere regio’s voortkomen uit de rusteloze aard van de Galarische Zigzagoon, beschouwd als de oudste tak van de soort.

Galarian Zigzagoon geniet van gevechten en zal mensen en andere Pokémon aanvallen in een poging een gevecht uit te lokken. Dit gedrag slaagt er meestal in om een ​​gevecht met andere Pokémon te beginnen, maar mensen hebben de neiging om te denken dat Galarian Zigzagoon alleen maar speelt of genegenheid toont.

Galarian Linoone
Categorie: Rushing Pokémon
Type: Donker / Normaal
Hoogte: 1’8 ″
Gewicht: 71,7 pond.
Vermogen: Pickup / Gulzigheid

Galarian Linoone kan snelheden bereiken van meer dan 60 mijl per uur en kan verwoestende tackle en kopstoten leveren. Met voldoende destructieve kracht om een ​​auto weg te slaan, kunnen deze aanvallen Linoone ook uit balans brengen als ze missen.

Galarian Linoone is overhaast en onverschrokken en zal roekeloos gevechten kiezen, zelfs met tegenstanders die sterker zijn dan zijzelf. Hun durf en hun neiging om tegenstanders aan te vallen maken Galarian Linoone erg populair bij de ontevreden jeugd van de Galar-regio.

Galarische vormevoluties

Omdat ze in de unieke omgeving van de Galar-regio leven, hebben sommige regionale vormen van Pokémon unieke ongeziene evoluties ontwikkeld in een andere regio.

Obstagoon
Categorie: Pokémon blokkeren
Type: Donker / Normaal
Hoogte: 5’3 ″
Gewicht: 101,4 pond.
Vermogen: Roekeloos / Lef

De Linoone van de regio Galar leven in barre omstandigheden en voeren hevige concurrentie met anderen van hun soort. Als gevolg hiervan zijn hun overlevingsinstincten aangescherpt, wat heeft geleid tot hun evolutie naar Obstagoon. Hoewel Obstagoon extreem strijdlustig is, lanceert het vaak niet de eerste aanval. Het zal een tegenstander beschimpen, waardoor het aanvalt.

Als dit het geval is, kruist Obstagoon zijn armen en ontmoet hij de aankomende aanval met zijn Obstruct-beweging. Obstagoon is vooral bedreven in het uit de wacht gooien van zijn tegenstanders en tegenaanvallen met zijn scherpe klauwen.

Vormveranderende Pokémon

Sommige Pokémon kunnen van vorm veranderen, vaak vanwege de effecten van bepaalde items of hun eigen vermogen. Sommige van deze vormveranderingen veranderen niet alleen het uiterlijk van de Pokémon, maar hebben ook invloed op de soorten bewegingen of zelfs zijn vermogen.

Morpeko
Categorie: Tweezijdige Pokémon
Type: elektrisch / donker
Hoogte: 1 ′
Gewicht: 6,6 pond.
Vermogen: Hunger Switch

De zakjes op de wangen van Morpeko wekken constant elektriciteit op. Dit verbruikt energie, waardoor Morpeko constant honger heeft. Om deze honger te stillen, draagt ​​Morpeko altijd Bessenzaden mee om te snacken. Bij langdurige honger verandert de hormoonbalans van Morpeko. Dit zorgt ervoor dat zijn vacht van kleur verandert en meer agressief en vluchtig gedrag veroorzaakt.

De energie die is opgeslagen in de wangzakken verandert ook van elektrisch type naar donker type. Morpeko’s Ability, Hunger Switch, is een nieuwe Ability die ervoor zorgt dat het uiterlijk elke beurt verandert. Aura Wheel is de kenmerkende zet van Morpeko en verandert van type afhankelijk van de vorm van Morpeko. In de modus Volledige buik is de beweging van het elektrische type. In de Hangry-modus wordt de verplaatsing het donkere type.

Rivalen van de regio Galar

Veel trainers uit de hele regio nemen deel aan de Gym Challenge, een wedstrijd waarin deelnemers worden geconfronteerd met de verschillende Gyms van Galar met de hoop om kampioen te worden. Twee rivalen waarmee Trainers op hun avonturen zullen concurreren, zijn Marnie en Bede.

Marnie

Marnie is een rivaal met een competitieve kant en samen met haar partner Morpeko wil ze de kampioen van de regio Galar worden. Ze heeft veel gepassioneerde fans vanwege haar rustige en berekende gevechtsstrategieën.

Bede

Bede is een rivaal die bekwaam is in Pokémon-gevechten en er trots op is. Hij neemt deel aan de Gym Challenge, nadat hij zijn goedkeuring heeft gekregen van Rose, de voorzitter van de Galar Pokémon League. Hoewel hij duidelijk de bedoeling heeft om kampioen te worden, lijkt hij ook andere doelen te hebben.

Team Yell

Team Yell is een groep herrieschoppers die overal lijken te verschijnen en die bij elke gelegenheid proberen in de weg te zitten. Ze willen niets liever dan dat Marnie kampioen wordt, dus proberen ze andere uitdagers te belemmeren. Ze nemen hotellobby’s over, verhinderen dat uitdagers toegang hebben tot transport en schreeuwen en leiden zelfs tegenstanders af tijdens gevechten.

Wanneer Marnie vecht, verschijnen deze Team Yell Grunts snel en tonen ze hun steun met Marnie-print handdoeken en hoorns.

Poké-banen Help Pokémon groeien

In de Galar-regio werken mensen en Pokémon vaak samen. Bedrijven en universiteiten vragen Pokémon om hulp via Poké Jobs.

Trainers kunnen controleren op beschikbare Poké-banen bij de Rotomi in Pokémon-centra en kunnen Pokémon rechtstreeks vanuit hun boxen verzenden naar elke taak die ze accepteren. Trainers zullen ontdekken dat bepaalde Pokémon-soorten geschikt zijn voor specifieke taken. De opgedane ervaring helpt Pokémon groeien en Trainers kunnen zelfs zeldzame items als beloning ontvangen.

Ga voor meer informatie over Pokémon Sword en Pokémon Shield naar Pokemon.com/SwordShield.