Prima Games – Digital Guides beschikbaar tot Maart 2019

Prima Games – Digital Guides beschikbaar tot Maart 2019

Prima Games, een van de grootste uitgever van gidsen over videogame strategieën in Noord-Amerika, heeft aangekondigd dat het binnenkort zal worden gesloten, na ongeveer 28 jaar bestaan te hebben.

eGuides

Een van de zorgen van veel klanten van Prima Games is hun toegang tot digitale gidsen, ook wel eGuides genoemd. Het bedrijf is van plan om ze ten minste tot maart 2019 online te houden.

Ze proberen ook een manier te bedenken waarop klanten deze handleidingen in een offline indeling kunnen opslaan. Hierover zijn nog geen verdere details beschikbaar.

At this time, we plan to keep all eGuides available online at least through March 2019. We’re still working out the details on how the eGuides will be accessed once the site is down, and possibly making them available offline. As soon as we receive more information regarding these plans we will be sure to let our customers know.

Nou, ondanks het feit dat ze afsluiten is dit een heel mooi gebaar van Prima Games, waarbij gekeken wordt naar het digitale aspect van gidsen. Ik ben er zeker van dat er genoeg mensen zijn die hen willen helpen om ze beschikbaar te houden voor klanten. Maar als dat om een of andere reden niet mogelijk zou zijn, zou het ook een optie kunnen zijn om hun digitale gidsen beschikbaar te stellen als laatste hoorah voor de wereld.

Heb je een van de Prima Games-handleidingen gebruikt in digitale of fysieke vorm?