SEGA Gamescom 2018 Lineup

SEGA Gamescom 2018 Lineup

Gamescom 2018 begint deze maand en SEGA heeft de games aangekondigd die het van plan is naar de show te brengen.

Er zijn een paar titels die je kunnen interesseren, waaronder Team Sonic Racing en Valkyria Chronicles 4. Beide titels kunnen op de showvloer worden gespeeld en hopelijk zal er een verrassing of twee zijn. Het evenement vindt plaats van 21-25 augustus 2018.

Sega @ Gamescom 2018

Team Sonic Racing, ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo Digital, is de ultieme arcade en snelle racestijl in competitieve stijl met je favoriete personages uit het hele Sonic Universe. Bezoekers van de stand hebben de mogelijkheid om te racen op een geheel nieuw circuit, Ice Mountain, en twee gloednieuwe speelbare teams te ervaren.

Creative Assembly’s Total War: THREE KINGDOMS presenteert ook nog nooit eerder vertoonde inhoud en consumenten krijgen voor de allereerste keer de kans om hands-on mee te doen met de game. Spelers zullen getuige zijn van een exclusieve blik op de exotische landen van het oude China in een doortocht van een campagnekaart voordat ze in het midden van een nachtelijke hinderlaagstrijd worden gestoken. Het leger van Sun Jian, geleid door Sun Ren en Sun Quan, moet zich verdedigen tegen golven van inkomende helden en krijgers of ervoor kiezen om een ​​pauze te nemen voor vrijheid.

Alsof dat nog niet genoeg was, epische strategie RPG Valkyria Chronicles 4, hectische actie / avontuur Fist of the North Star: Lost Paradise, en de langverwachte ritmegames Persona 3 Dancing in the Moonlight and Persona 5 Dancing in the Starlight verschijnt op de tribune in een verzameling van enkele van de populairste niet-uitgebrachte Japanse IP op de planeet.

Zorg ervoor dat je genoeg tijd overhoudt om alles te spelen!

Football Manager 2019 maakt zijn Gamescom-debuut dit jaar als officiële partner van de Bundesliga, met een activering die voetbalsupporters in vuur en vlam zal zetten voor ondervraging van de gerenommeerde ESPN Football Journalist, Raphael Honigstein. Nadat ze gegrild zijn, zullen ze zich opstellen voor een stap in het thema Football Manager en herhalen voor een authentieke Football Manager-foto en vertrekken met een Football Manager-notebook. Een must-have voor would-be managers! Het spel zelf zal niet speelbaar zijn.