Super Nintendo World – Aankondigings-evenement

Super Nintendo World – Aankondigings-evenement

We hebben eerder bericht over de officiële muziekvideo voor Super Nintendo World, die zijn deuren zal openen voor het publiek in Universal Studios Japan.

Super Mario World – Kort overzicht

Dankzij het officiële Twitter-account van Universal Studios Japan, hebben we enkele dingen die deze gelukkige themaparkgasten kunnen ervaren, nader bekeken. 

De focus op de polsbandjes en de bijbehorende app voor smartphones.

 

SUPER NINTENDO WORLD details

SUPER NINTENDO WORLD biedt een nieuw niveau van themaparkgastervaring die de fysieke wereld combineert met de wereld van de videogame – waardoor de wereld van Nintendo op een geheel nieuwe manier tot leven wordt gebracht voor gasten. Gasten kunnen een combinatie van de nieuwste technologie gebruiken – een draagbare polsband die een power-up band wordt genoemd – en een speciaal ontworpen app.

Hierdoor kunnen ze interactieve ervaringen opdoen, gebruik makend van hun armen, handen en hele lichamen terwijl ze het nieuwe gebied verkennen – waardoor ze het gevoel hebben echt deel uit te maken van de videogamewereld. Gasten kunnen de Universal Studios Japan-app downloaden op hun smartphones en deze koppelen aan een Power Up Band die kan worden gekocht in SUPER NINTENDO WORLD om hun ervaring te verbeteren.

De Power Up Bands zijn gebaseerd op verschillende personages, dus gasten kunnen kiezen om er een te dragen op basis van een van hun favoriete Mushroom Kingdom-personages!

Tijdens het dragen van de band kunnen gasten digitale munten verzamelen, net als Mario in de spellen. Ze kunnen zelfs concurreren met andere gasten om te zien wie de meeste munten heeft verzameld, naast andere leuke en vriendelijke wedstrijden. Op het gebied van SUPER NINTENDO WORLD wordt state-of-the-art technologie gebruikt om al deze interactieve activiteiten tot leven te brengen.

Welk deel van het park zou je als eerste bezoeken? Voor mij persoonlijk moet het gewoon de Mario Kart-racebaan zijn! Maar een dag