The Art Of Bravely Second komt naar het westen in November

The Art Of Bravely Second komt naar het westen in November

Dark Horse heeft aangekondigd dat het The Art of Bravely Second: End Layer-kunstboek in november 2019 naar het westen brengt.

Eindelijk

Dit kunstboek werd vele jaren geleden in Japan uitgebracht. Het komt eindelijk naar het westen, volledig vertaald in het Engels.

Ervaar de fantastische wereld van Luxendarc als nooit tevoren! Word lid van de makers van het spel terwijl ze hun helden op reis sturen om de elementaire kristallen te wekken van allesoverheersende duisternis en de veelgeprezen Bravely Default op een geheel nieuwe manier ervaren.

256 pagina’s conceptuele kunst en commentaar, aangenaam ingedeeld in een kleurrijk hardcover volume dat voor het eerst in het Engels wordt aangeboden!

Deze trouwe lokalisatie van de originele Japanse inhoud stelt lezers in staat om het verhaal en de kunst achter het spel te verkennen en biedt honderden stukken conceptuele kunst en conversatiecommentaar rechtstreeks van het creatieve team! Als eerste van een serie met twee volumes, verkent deze collectie concepten en creativiteit van de eerste inzending in de stand-alone Bravely-serie!