Towers gameplay trailer bevat stijlen van Zelda en Monster Hunter

Towers gameplay trailer bevat stijlen van Zelda en Monster Hunter

Een onbekende ontwikkelaar genaamd Dreamlit Entertainment is plotseling opgedoken en publiceerde zijn eerste previewvideo voor Towers.

video
play-rounded-fill

Towers – ja Towers

Volgens de officiƫle website is deze Towers-trailer een game-prototype gemaakt door 6 kernontwikkelaars in de loop van 12 maanden. Dreamlit Entertainment zocht naar een fantastische wereld vol mysteries en wonderen voor spelers om samen te ontdekken, bouwen en verdedigen.

Blijkbaar lijkt Towers zwaar geĆÆnspireerd te zijn door de veelgeprezen titels The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Monster Hunter en zelfs Shadow of the Colossus. Zoals te zien is op de trailer, laat het spel spelers in de open lucht glijden via een zweefvliegtuig dat lijkt op Breath of the Wild’s paraglider. Andere vergelijkbare BOTW-functies tonen ook spelers die het vista bekijken bovenop torens en zwaaiende bogen. Aangenaam genoeg doen deze torens ook denken aan de wachttorens van Bokoblin.

De trailer geeft ook een Monster Hunter-vibe wat met alle enorme wezens wordt opgejaagd door een groep gemaskerde jagers. Later in de preview werden torenhoge wezens getoond die lijken op die van de reuzen in de schaduw van de kolossus.

Towers is nu in ontwikkeling en er wordt gezegd dat het elementen voor verkenning, bouwen, landbouw en multiplayer omvat. Er is niet veel bekend over de ontwikkelaars en de game en er zijn geen platforms genoemd.

Uitgavedatum moet nog worden aangekondigd.