Alien Isolation – Launch trailer onthuld

Alien Isolation – Launch trailer onthuld

Een nieuwe Nintendo Switch-trailer is onthuld om de recente lancering van Alien: Isolation te vieren, die nu beschikbaar is in de Nintendo eShop.

De Nintendo Switch-versie van de game wordt geleverd met alle zeven DLC’s van het origineel, inclusief Last Survivor, een recreatie van Ellen Ripley’s laatste missie aan boord van de Nostromo.

video
play-rounded-fill

Over Alien Isolation

Toen ze de aarde verliet, beloofde Ellen Ripley haar dochter dat ze naar huis zou terugkeren om haar 11e verjaardag te vieren. Ze heeft het nooit gehaald.

Vijftien jaar later ontdekt Amanda Ripley dat de vluchtrecorder van het schip van haar moeder is hersteld. Amanda gaat het ruimtestation van Sevastopol binnen om eindelijk het mysterie van de verdwijning van haar moeder op te lossen, alleen om een onbekende dreiging het hoofd te bieden.

Ga op een angstaanjagende manier om te overleven terwijl je door het labyrintische Sevastopol-station navigeert. Onvoorbereid en onderbenut, heb je al je verstand en durf nodig om er levend uit te komen.

GEÏNSPIREERD DOOR DE FILM ALIEN (1979)

Een game die terugkeert naar de roots van Ridley Scott’s sci-fi horror meesterwerk, waarbij de sfeer, de kunstrichting en de productiewaarden worden gebruikt om dezelfde angstaanjagende sensaties te leveren.

IMPROVISEER EN OVERLEEF

Verken het Sevastopol-station en ga op zoek naar verborgen hulpbronnen, het maken van items en technologie om wapens en afschrikmiddelen tegen de ultieme dreiging te improviseren.