Animal Crossing: New Horizons – 1,88 miljoen exemplaren in de eerste 3 dagen in Japan

Animal Crossing: New Horizons – 1,88 miljoen exemplaren in de eerste 3 dagen in Japan

Famitsu publiceerde de eerste verkoopgegevens voor Animal Crossing: New Horizons, die op 20 maart 2020 werd gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan.

Animal Crossing: New Records

Verkoopregistratie laat zien dat de game in de eerste drie dagen in Japan 1.880.626 fysieke exemplaren heeft verkocht. Dit betekent dat Animal Crossing: New Horizons twee records heeft verbroken: het werd de bestverkochte Nintendo Switch-game in Japan in de eerste drie dagen en werd bij de lancering de bestverkopende Animal Crossing-game in Japan.

Bovendien steeg de verkoop voor zowel Nintendo Switch als Nintendo Switch Lite op 20 maart 2020

Over Animal Crossing: New Horizons

Dit is de vijfde release van de iconische en best verkochte gameseries voor het gewone leven door Nintendo. In Animal Crossing: New Horizons krijgen spelers de kans om een ​​nieuw leven te beginnen in het fantasiedorp dat wordt bewoond door vriendelijke dieren. De game biedt tal van verschillende activiteiten en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Animal Crossing: New Horizons is exclusief ontwikkeld voor Nintendo Switch.

Je eigen eiland

Het spel begint wanneer het personage van de speler naar een klein eiland wordt gestuurd. Onze werkgever Tom Nook, de eigenaar van Nook Inc., is van plan nederzettingen op het eiland te vestigen en hij stelt ons verantwoordelijk voor het vervullen van die taak. Je personage arriveert op het eiland met niets anders dan wat basisuitrusting en om je opdracht te voltooien, moet je laten zien hoe vindingrijk je kunt zijn. Als u uw omgeving gebruikt, moet u alle hulpmiddelen vinden of maken die absoluut noodzakelijk zijn om een ​​dorp te creëren.

Hoe speelt de game

Animal Crossing: New Horizons verschilt een beetje van eerdere games van de serie. Deze keer moeten spelers het dorp helemaal opnieuw bouwen. Het geavanceerde crafting-systeem is een van de belangrijkste mechanismen van de gameplay. Om ons dorp te bouwen hebben we uiteraard gereedschap nodig. Om ze te creëren, moeten we verschillende basisobjecten in onze omgeving combineren. Materiaal dat spelers in het spel vinden, kan worden omgezet in verschillende soorten gereedschap, meubels, enz. Die later kunnen worden gebruikt om de binnen- en buitenruimtes te versieren.

Elk object kan zonder enige beperking in de spelwereld worden geplaatst, wat bijna onbeperkte decoratiemogelijkheden biedt. Bovendien hebben spelers toegang tot een groot aantal aanpassingsopties, waardoor ze het uiterlijk van hun personage kunnen veranderen, zoals een kapsel of huidskleur. Het is vermeldenswaard dat het weersysteem dat in de game is geïmplementeerd, afhankelijk is van de echte locatie van de speler.

Een van de nieuwigheden is de nieuwe in-game valuta genaamd Nook Miles, die je kunt verdienen door verschillende taken uit te voeren. Spelers kunnen de valuta gebruiken om premium items te kopen. Wat belangrijk is, Animal Crossing New Horizons-game ondersteunt zowel lokale als online samenwerkingsgameplay, met maximaal vier (lokale co-op) en acht (online co-op) spelers.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontspannende, langzame gameplay – begin je nieuwe avontuur in een vredig dorp tussen vriendelijke en vrolijke antropomorfe dieren
  • Breed scala aan boeiende activiteiten – geniet van verschillende ontspannende activiteiten zoals vissen, tuinieren, decoreren of verkennen. Je kunt ook vriendschap sluiten met een aantal interessante en unieke NPC’s!
  • Complex en goed ontwikkeld knutselsysteem – maak uw meubels en gereedschappen van de materialen die overal op het eiland te vinden zijn! De objecten die u maakt, kunnen later worden verkocht of gebruikt voor decoratie, afhankelijk van uw voorkeuren
  • Extreem realistische geluidseffecten – de ontwikkelaars hebben veel moeite gedaan om alle geluidseffecten in het spel zo realistisch mogelijk te maken. Grote delen zijn rechtstreeks uit de natuur opgenomen!
  • Co-op-modus voor meerdere spelers – nodig je vrienden uit en werk samen! Kracht zit in cijfers!