Animal Crossing: New Horizons – Save Backup Feature, Gepland voor 2020

Animal Crossing: New Horizons – Save Backup Feature, Gepland voor 2020

Nintendo heeft details vrijgegeven over de Animal Crossing: New Horizons save backup-functie die ze eerder hebben aangekondigd.

Hoewel Animal Crossing: New Horizons Cloud Saves niet ondersteunt, bevestigde Nintendo dat ze een alternatieve back-upfunctie zouden maken voor gevallen waarin spelers hun Nintendo Switch kwijtraakten of naar een nieuw systeem wilden overstappen.

Nintendo ging verder in op de beperkingen en het gebruik van dit systeem en bevestigde dat het ergens later dit jaar in 2020 zou worden gelanceerd.

Details van back-upfunctie opslaan

 • Is er een manier om meerdere eilanden te creëren?
  • Zelfs als je meerdere exemplaren van dezelfde software gebruikt, kun je maar één eiland per console maken. Als je een ander eiland wilt opbouwen, heb je een andere console nodig.
   Aangezien de gegevens die op het eiland zijn opgeslagen, rechtstreeks op de Nintendo Switch-console worden opgeslagen, is er maar één eiland. Zelfs als je zowel de fysieke als de digitale versie van Animal Crossing: New Horizons gebruikt.
 • Is er een manier om opgeslagen gegevens over te zetten naar een andere console?
  • We overwegen momenteel een functie om de gebruiker te verplaatsen en gegevens op andere consoles op te slaan die uniek is voor de software. De functie is gepland om binnen het jaar te worden geïmplementeerd.
 • Wat als ik mijn opslaggegevens verlies?
  • Animal Crossing: New Horizons ondersteunt de functie Save Data Cloud Backup van Nintendo Switch Online niet. We overwegen momenteel echter een functie voor Nintendo Switch Online-leden om een ​​back-up te maken van opgeslagen gegevens, uniek voor de software, voor het geval dat de Nintendo Switch-console zelf niet goed functioneert of verloren gaat. De functie is gepland om binnen het jaar te worden geïmplementeerd.
 • Is de game speelbaar op de Nintendo Switch Lite?
  • Deze titel kan worden gespeeld op de Nintendo Switch Lite. Om echter meerdere bewoners samen te laten spelen in de feestmodus op een Nintendo Switch Lite-console, moeten Joy-Cons en / of Pro-controllers die geschikt zijn voor het aantal spelers dat meedoet, worden verbonden met de Nintendo Switch Lite.