Blacksad Under the Skin – Launch Trailer

Blacksad Under the Skin – Launch Trailer

Microids publiceerde de officiële lanceringstrailer voor Blacksad: Under the Skin. Blacksad: Under the Skin, een onderzoeksspel, welke op 10 december 2019 wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Microids, Pendulo Studios en YS Interactive onthullen vandaag de Noord-Amerikaanse lanceringstrailer voor Blacksad: Under the Skin! Blacksad: Under the Skin komt al op 10 december uit op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en is nu al beschikbaar op Steam.

Over Blacksad Under the Skin

Laat de lanceringstrailer je terugbrengen naar de jaren 50 en ontdek enkele van de hoofdpersonen en een inleiding tot de gevolgen van de keuzes van spelers tijdens het onderzoek.

Word je een stoere onderzoeker die geweld gebruikt om te krijgen wat je wilt?
Of ben je subtieler om je vragen te beantwoorden?
Pak je notebook en laat dit onderzoek beginnen!

Spelkenmerken

  • Een officieel en geheel nieuw verhaal voor BLACKSAD, dat zich afspeelt in de unieke wereld van de stripboekenreeks, perfect nagebouwd voor gamers.
  • Een verhalend verhalend spel met gameplay dat onderzoeken, puzzels, quick time events (QTE) en multiple-choice dialoog combineert.
  • Meer dan 30 personages, inclusief nieuwe gezichten en oude favorieten, elk met hun eigen verhaal en bijverhalen.
  • Een meeslepende wereld met een jazz-soundtrack om het beste van Hollywood’s film noir te evenaren.
  • Fans van avonturengames zullen dol zijn op de gameplay en het verhaal, terwijl fans van de stripboekenreeks de karakters en grafische stijl van deze unieke wereld opnieuw zullen ontdekken.

Onderzoeksfasen en aftrek

Naarmate het verhaal vordert, kunnen spelers de spelgebieden verkennen (met meer of minder vrijheid afhankelijk van de situatie), om aanwijzingen te vinden en potentiële getuigen te ondervragen. Blacksad moet de verzamelde aanwijzingen analyseren om conclusies te trekken. Met dit afleidingssysteem kunnen spelers verschillende elementen (aanwijzingen, observaties, enz.) Koppelen om theorieën te bedenken en nieuwe leads te openen. Als het associatiewerk overeenkomt, komt de detective tot een conclusie. Als de aftrek mislukt, blijven de aanwijzingen beschikbaar voor een nieuwe poging.

Meerkeuzedialoog

Dialoogscènes bieden spelers de kans om het gesprek in verschillende richtingen te verplaatsen. Ze moeten de opties kiezen die zij het nuttigst vinden voor hun onderzoek. Deze keuzes zullen de ontwikkeling en relaties van Blacksad bepalen, evenals toekomstige kansen. Spelers hebben de optie om te zwijgen tijdens bepaalde uitwisselingen, wat rechtstreeks van invloed is op zijn profiel, uniek voor elke speler.

Cat zintuigen

Als kat zijn heeft Blacksad verschillende belangrijke voordelen. Zijn scherpe katachtige zintuigen zoals zijn gezichtsvermogen, geur en gehoor helpen bepaalde situaties met meer diepte te analyseren. Door dit te doen, kunnen spelers eerder ontoegankelijke details identificeren.

Snelle tijdgebeurtenissen (QTE)

QTE’s kunnen gerelateerd zijn aan verschillende acties of actiescènes en moeten worden voltooid om door het spel te gaan (alle mislukte pogingen moeten opnieuw worden afgespeeld). Spelers worden geconfronteerd met twee soorten QTE: op het juiste moment op een bepaalde knop drukken of een balk vullen door herhaaldelijk op een knop te drukken.

Het verhaal

De jaren 50, New York City: Joe Dunn, eigenaar van een boksclub, wordt dood aangetroffen. Ondertussen is rijzende ster Bobby Yale, die naar de ring gaat voor het belangrijkste gevecht van zijn carrière, op mysterieuze wijze verdwenen. Sonia Dunn, de dochter van Joe, neemt de sportschool over en moet omgaan met zijn financiële problemen. Ze huurt privé-detective John Blacksad in om de verdwijning van Yale te onderzoeken. De langverwachte bokswedstrijd van het jaar komt dichterbij en de financiën van de club zouden een no show van Bobby Yale niet overleven. Tijdens zijn onderzoek zal John Blacksad merken dat hij met haaien zwemt in een universum waar corruptie overal is.