Bloodstained: Ritual of the Night – 1.0.4 Update komt in Januari

Bloodstained: Ritual of the Night – 1.0.4 Update komt in Januari

Het team achter Bloodstained: Ritual of the Night heeft een update uitgebracht op Kickstarter waarin informatie wordt gedeeld over een komende update voor de Switch-versie.

Update 1.04 wordt in januari uitgebracht voor Switch en bevat bugfixes, saldi-updates en meer.

Bloodstained: Ritual of the Night Updates

De dev-teams zijn hard aan het werk achter de schermen op Zangetsu en twee nieuwe modi, waaronder Boss Revenge. Verder hebben we meer modi en een extra speelbaar personage onderweg. We zijn van plan om een ​​regelmatige cadans van inhoud te hebben zodra alle platforms op hetzelfde inhoudsniveau zijn. In het nieuwe jaar zullen we hierover meer nieuws hebben.

Console-update

Voordat we daarop ingaan, volgt hier de huidige ontwikkeling van de consoles:

Update 1.04 is bijna voltooid en we verwachten dat het wereldwijd in januari live gaat. Regio’s die momenteel op 1.02 (bijvoorbeeld Zuidoost-Azië en Korea) staan, worden direct geüpgraded naar 1.04, inclusief alle verbeteringen vanaf 1.03.

Patch opmerkingen:

  • Schatkist bugfix
  • Lokalisatie updates
  • Boekenkastcrash opgelost
  • Herhaling van SFX tijdens Bael-ontmoeting
  • Bekende wijzigingen
  • Saldo-updates
  • Kaartfuncties toegevoegd

Over Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror, side-scrolling, actie-RPG in het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen en onthulde kristallen scherven doordrenkt met enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees die wordt getekend door de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam uitkristalliseert. Om de mensheid en zichzelf in het proces te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de dagvaarder, Gebel, verslaan.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze volgelingen en bazen van de hel te verslaan die wachten!