Cadence Of Hyrule – Gratis Octavo’s Ode Update

Cadence Of Hyrule – Gratis Octavo’s Ode Update

Nintendo en Brace Yourself Games verrasten iedereen met een gratis update voor Cadence of Hyrule – Octavo’s Ode.

Een gratis update voor Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer met The Legend of Zelda is nu uit en bevat de volgende nieuwe inhoud:

  • Octavo’s Ode: een nieuwe verhaallijn met in de hoofdrol de schurk van het spel, Octavo. Val vijanden aan met zijn Gouden Luit en ontdek Octavo’s ware bedoelingen om Hyrule over te nemen.
  • Dungeon-modus: test je moed in deze uitdagende nieuwe modus waarin je de moeilijkste vijanden tegenkomt!

Zorg ervoor dat je eerst het hoofdspel verslaat!

Over Octavo’s Ode

Octavo’s Ode is een geheel nieuwe verhaallijn voor Cadence of Hyrule. Dit voegt Octavo, de schurk, toe als een speelbaar personage. Zodra je hem selecteert, probeer je zijn unieke vaardigheden te gebruiken om het koninkrijk over te nemen. Het begint met Octavo die draad steelt van een waarzegster in het spel en de Tri Force gebruikt om een gouden luit te maken.

Zijn doel is om een kampioen te vinden om Ganon te verslaan.

Dit brengt het totaal aantal speelbare personages op maximaal vijf. Eerder stond Cadence of Hyrule mensen toe om te spelen als Link, Zelda, Cadence en Yves the Deku Scrub. Net als die vier heeft Octavo zijn eigen unieke vaardigheden, zoals een Gouden Luit, om je te laten nadenken over hoe je deze versie van Hyrule met succes kunt overleven. Wanneer Octavo zijn instrument gebruikt, beschadigt het vijanden in drie ruimtes om hem heen.

video
play-rounded-fill

Over Cadence Of Hyrule

Houd de maat vast om te voorkomen dat Hyrule een bepaalde ondergang tegemoet gaat in Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda op Nintendo Switch. Ontdek een uniek ritmisch actie-avontuur dat de gameplay van Crypt of the NecroDancer combineert met de unieke setting en muziek van The Legend of Zelda-serie.

Hyrule redt zichzelf niet

De koning van Hyrule is gedwongen in slaap te sluimeren door een kwaadaardige dreiging die vastbesloten is om een ​​kakofonie van betoverde muziek over het land te verspreiden.

Begin je zoektocht als Crypt of the NecroDancer’s heroine Cadence en kies, zodra je de basis hebt gevonden, om te spelen als Link of Princess Zelda om je reis voort te zetten. Verken een willekeurig gegenereerde overworld en kerkers op een zoektocht om de wereld te beschermen in dit actievolle avontuur met een ritmische draai!

Navigeer door de mystificerende Lost Woods, dwaal door de straten van Kakariko Village en bezoek vele memorabele locaties uit de serie The Legend of Zelda. Je zou zelfs een bekend gezicht of twee op je reizen kunnen zien!

Volg je groove!

In Cadence of Hyrule is elke beat van elke geremixte melodie een kans voor jou – en je vijanden – om van vierkant naar vierkant te bewegen, aanvallen aan te vallen, te verdedigen en te ontketenen. Time je bewegingen naar de muziek en de beatbar op het scherm om Octoroks, Lizalfos en zelfs Lynels strategisch te verslaan in ritmische gevechten.