Capcom support voor de Nintendo Switch

Capcom support voor de Nintendo Switch

Capcom COO Haruhiro Tsujimoto heeft laten weten aan Jiji (https://www.jiji.com/jc/article?k=2017111001169&g=eco ) dat er voor het komende fiscale jaar titels in de pijpleiding zitten voor de Nintendo Switch. Dit heeft te maken met de goede sales die eerdere titels van Capcom hebben mogen genieten.

Fiscale jaar Nintendo Switch

Het fiscale jaar voor Nintendo Switch loopt tot en met Maart 2018. Dus vanaf April 2018 mogen we nieuwe games van Capcom verwachten.

Tsujimoto had in ieder geval alvast goed nieuws voor fans van de Ace Attorney serie, want komend jaar zal Phoenix Wright zijn intrede doen op de Nintendo Switch voor de allereerste keer. De Phoenix Wright-spellen waren tot nu toe vooral succesvol op de Nintendo DS en 3DS.

Informatie over de Nintendo Switch-versie is er verder nog niet buiten de bekendmaking.

Andere games

Helaas bleef het bij deze melding, geen aankondiging van andere games etc. Dus geen nieuw over Monster Hunter op de Nintendo Switch of wat dan ook.

Wat zijn Capcom games die jij graag zou willen zien op de Nintendo Switch?

Wij zouden naast de Revelations serie ook andere Resident Evil releases willen zien, maar ook meer actuele versies van Street Fighter of een Marvel vs Capcom lijken ons absoluut mogelijk. Oh ennnnnn Okami HD, die game was super namelijk.