Castle Crashers Remastered komt op 17 September

Castle Crashers Remastered komt op 17 September

Goed nieuws voor degenen die wachten op Castle Crashers Remastered voor hun Nintendo Switch-systeem, omdat Behemoth heeft aangekondigd dat het eraankomt en de releasedatum.

In de Nintendo Switch eShop kun je Castle Crashers Remastered op 17 september in handen krijgen. Prijzen voor deze versie moeten nog worden aangekondigd.

Over Castle Crashers Remastered

“Hoewel Castle Crashers Remastered al geruime tijd bestaat, hebben we sinds de PlayStation 3, of een Nintendo-console sinds de GameCube, geen game naar een Sony-systeem gebracht.

We zijn generaties tussen toen en nu gegaan, en hoewel we meer dan enthousiast zijn om Castle Crashers naar moderne consoles te brengen, heeft die sprong een aantal moeilijke ontwikkelingsuitdagingen met zich meegebracht.

Sommige van deze uitdagingen duurden langer dan verwacht; in feite ondergaat de PlayStation 4-versie van de game nog steeds de laatste goedkeuringsprocessen, en daarom bevestigen we nog niet de exacte lanceringsdatum. We wilden echter de tijd nemen om ervoor te zorgen dat wanneer we de game lanceren, deze compleet, gepolijst en van de beste kwaliteit is.

Het is belangrijk voor ons om erop te vertrouwen dat wanneer je eindelijk gaat zitten om Castle Crashers met je vrienden te spelen, je een geweldige ervaring en een absolute knaller zult hebben. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat dit zal gebeuren, zelfs als het betekent dat dingen iets langer duren dan verwacht en we konden niet altijd jullie allemaal op de hoogte houden terwijl we de dingen bedachten.

Bedankt voor uw geduld en begrip tijdens dit ontwikkelingsproces; we zouden niet kunnen doen wat we doen zonder de steun van Behemoth-ites zoals jij. We zijn heel blij dat we eindelijk een nieuwe manier kunnen introduceren om Castle Crashers op de wereld te spelen, en we zijn toegewijd aan het maken van nog meer hersensmeltende, oogverblindende videogame-ervaringen in de toekomst … hoewel we daarover meer zullen praten later.”