Cat Quest II – Ontdek nieuwe werelden en features

Cat Quest II – Ontdek nieuwe werelden en features

De Gentlebros en PQube hebben drie nieuwe trailers en informatie voor Cat Quest II uitgebracht. De trailers tonen de nieuwe werelden, multiplayer en gameplay-functies die nieuw zijn voor het vervolg.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Ga op avontuur in Cat Quest II

PQube en Singaporese ontwikkelaar The Gentlebros zijn enthousiast om vandaag te praten over enkele van de meest fantastische nieuwe functies in Cat Quest II! Het vervolg op het bekroonde avontuur Cat Quest is op 24 september en in het najaar van 2019 beschikbaar voor PC / Steam voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Zonder verder gemiauw, laten we meteen beginnen:

Een heel nieuw koninkrijk om te verkennen!

Uitgestrekte woestijnen, torenhoge rotsen en kastanjebruine weiden: de Lupus Empire is net zo mooi, uniek en vol speurtochten als het aangrenzende katachtige land – wat zorgt voor de andere helft van de kaart van Cat Quest II! Catventure door dit geruite rijk, sluit je aan bij nieuwe bondgenoten en help het te bevrijden van zijn keizer-gek: Wolfen

Mewltiplayer!

De meest gevraagde functie na het succes van Cat Quest en perfect voor vrienden, families, koppels en alle anderen! Geniet van coöp voor 2 spelers als een onwaarschijnlijk paar helden om het Cat Kingdom en het Lupus Empire te bevrijden van heersers die gek zijn geworden. Nu is de vraag: ben je meer een kat of een hond?

Nieuwe soorten wapens, spreuken en pawssive bonussen op pantser!

Wat zou een avontuur zijn zonder een zoete buit? Cat Quest II biedt nog meer diversiteit door nieuwe wapensoorten en spreuken toe te voegen, evenals passieve vaardigheden op pantserstukken die je vindt en upgraden tijdens je missies!

Met een gevarieerd nieuw arsenaal aan toverstaf en staf met veel spelschade kun je mana herstellen door aan te vallen vanaf de backline na krachtige nieuwe spreuken!

Als je de voorkeur geeft aan gevechten tussen whisker en whisker, is dit een traktatie voor jou: tweehanders zullen de pool van meleewapens uitbreiden met bredere slagen en hardere hits.

Met de nieuwe passieve vaardigheden op pantser kun je je held verder aanpassen met extra’s zoals verhoogde aanvalsnelheid, magische weerstand, langere rolafstand en nog veel meer!