Celeste hoofdstuk 9 DLC – 100+ Levels

Celeste hoofdstuk 9 DLC – 100+ Levels

Celeste lanceerde naar veel lovende kritieken toen het in januari werd uitgebracht en het is momenteel beschikbaar op de Nintendo Switch.

Hoofdstuk 9 DLC-details

Het laatste Chapter 9 DLC van het spel, die helemaal gratis is, bevat meer dan 100 levels om doorheen te spelen.

Dit nieuws is ongetwijfeld bedoeld om fans van de snelle 2D-platformer te plezieren, we hoeven alleen maar te wachten op een releasedatum.

Over Celeste

Voor degenen die nog geen Celeste hebben gespeeld, een korte intro;

Celeste is een platformgame waarin spelers een meisje genaamd Madeline besturen terwijl ze zich een berg oprijdt en verschillende dodelijke obstakels vermijdt.

Samen met springen en klimmen op muren voor een beperkte tijd, heeft Madeline de mogelijkheid om een mid-air dash uit te voeren in de acht kardinale en intercardinale richtingen.

Deze beweging kan maar één keer worden uitgevoerd en moet worden aangevuld door op de grond te landen, bepaalde objecten te raken zoals kristallen aanvullen of naar een nieuw scherm te gaan (hoewel de speler later een tweede streepje in het spel krijgt).

video
play-rounded-fill

In ieder level zal de speler extra mechanica tegenkomen, zoals veren die de speler lanceren of veren die een korte vlucht toestaan, en dodelijke objecten zoals spikes die Madeline doden (haar terugbrengen naar het begin van de sectie).