Chucklefish onthulde Timespinner, komt uit op 4 Juni

Chucklefish onthulde Timespinner, komt uit op 4 Juni

Neem de tijd zelf in handen en verander het lot van een rijk, wanneer Timespinner volgende week arriveert!

Chucklefish en Lunar Ray Games onthulden dat Timespinner op 4 juni uitkomt via eShop. Timespinner is een verhaalgedreven actieavontuurspel gepresenteerd in prachtig vormgegeven en gedetailleerde pixelart-omgevingen.

In het spel nemen spelers de rol aan van Lunais, een jong meisje gedreven door wraak toen het kwaadaardige Lachiem-rijk haar familie voor haar vermoordde. Ze gaat op zoek om door de tijd te reizen om het lot zelf te veranderen door haar kracht te gebruiken om de tijd te manipuleren.

Over Timespinner

Reis terug in de tijd om het lot zelf te veranderen, in dit prachtig vormgegeven verhaalgedreven avontuur, geïnspireerd door klassieke actie-platformers uit de jaren ’90. Sluit je aan bij tijdwaarnemer Lunais op haar zoektocht naar wraak tegen het rijk dat haar familie heeft gedood, met behulp van tijdbuigende krachten om een ​​enorme, verbonden wereld te verkennen.

Met haar familie vermoord voor haar en het oude Timespinner-apparaat vernietigd, wordt Lunais plotseling getransporteerd naar een onbekende wereld, gestrand met schijnbaar geen hoop op terugkeer. Met haar kracht om tijd te beheersen, zweert Lunais om wraak te nemen op het kwaadaardige Lachiem-rijk, maar soms is de loop van de geschiedenis niet zo zwart en wit als het lijkt …

Verken een ingewikkelde, verbonden wereld met prachtig getekende en gedetailleerde pixelart-omgevingen. Doorkruis het kale tegenwoordige en weelderige verleden van Lachiem, verzamel elementaire magische bollen en combineer hun kracht om vijanden te vernietigen met messen en spreuken. Befriend met mysterieuze wezens genaamd Familiars, zoals de schattige droomdraak Meyef, en train ze om je te helpen in de strijd. Test je vaardigheden en timing met intense eindbazen, en je gaat op pad om de keizer zelf te verslaan!

  • Stop tijd om vijanden te ontwijken, gebruik ze als platforms en los puzzels op
  • Ontdek een liefdevol vervaardigde, prachtige pixelart wereld en ontdek een rijk universum
  • Clobber-vijanden met Magic Orbs die over de hele wereld worden aangetroffen en die aan kracht groeien, des te meer je ze gebruikt
  • Wees vrienden met mysterieuze Familiars en train ze om je te helpen in de strijd
  • Neem het op tegen uitdagende boss-gevechten met de nadruk op vaardigheid, timing en ontwijken
  • Zoek verborgen gebieden en schatten op door geheime muren en platformpuzzels
  • Nodig een tweede speler uit om deel te nemen aan het avontuur door Lunais ‘Familiar in lokale coöpmodus te besturen
  • Gotische PS1-stijl soundtrack door Jeff Ball (componist voor Tiny Barbarian DX en violist voor Steven Universe)