Civilization VI – Laatste patch verhelpt crash bug

Civilization VI – Laatste patch verhelpt crash bug

Een paar weken geleden kwamen er berichten over een bug met de Switch-versie van Civilization VI waardoor het spel crasht net op het moment dat spelers de overwinning behalen.

Sindsdien hebben de ontwikkelaars een patch uitgebracht die het probleem grotendeels lijkt te hebben opgelost. Vanaf versie 1.2.2.0 kunnen alle nieuwe spellen doorgaan en worden gewonnen zonder verdere problemen.

Over de Civilization VI

Civilization is oorspronkelijk gemaakt door de legendarische game-ontwerper Sid Meier en is een turn-based strategiespel waarin je probeert een imperium op te bouwen dat de tand des tijds doorstaat. Verken een nieuw land, onderzoek technologie, verover je vijanden en neem het op tegen de meest gerenommeerde leiders in de geschiedenis terwijl je probeert de grootste beschaving op te bouwen die de wereld ooit heeft gekend.

En nu op de Nintendo Switch kan de zoektocht naar de overwinning in Civilization VI overal en altijd plaatsvinden.

Civilization VI voor Nintendo Switch bevat de nieuwste game-updates en -verbeteringen en vier extra inhoud die vier nieuwe beschavingen, leiders en scenario’s toevoegt:

  • Vikings Scenario Pack
  • Polen Civilization & Scenario Pack
  • Australië Civilization & Scenario Pack
  • Persia en Macedon Civilization & Scenario Pack

Kenmerken:

  • SPEEL JE WEG: het pad naar de overwinning bepaal jij. Word de meest wetenschappelijk geavanceerde beschaving, domineer door pure militaire macht of word de belangrijkste bestemming voor de culturele kunsten.
  • DE GROOTSTE LEIDERS VAN DE WERELD: speel als een van de 24 verschillende leiders uit verschillende landen over de hele wereld en door de geschiedenis heen. Bouw een imperium van lucratieve handelsroutes met Cleopatra van Egypte, verbreed de militaire macht van je legioenen met Trajanus van Rome, of ontwikkel een krachtpatser van cultuur met Hojo Tokimune van Japan. Elk van de leiders kan op elke gewenste manier worden gespeeld, met unieke vaardigheden, eenheden en infrastructuur in hun zoektocht naar overwinning.
  • UITGEBREIDE EMPIRES: zie de wonderen van je rijk verspreid over de kaart. Neem plaats in onbekende landen, verbeter je omgeving, bouw nieuwe districten en zie je steden – en je beschaving – floreren.
  • ACTIEF ONDERZOEK: ontgrendel boosts die de voortgang van je beschaving door de geschiedenis versnellen. Om sneller vooruit te gaan, gebruik je eenheden om actief te verkennen, je omgeving te ontwikkelen en nieuwe culturen te ontdekken.
  • DYNAMISCHE DIPLOMATIE: Interacties met andere beschavingen veranderen in de loop van het spel, van primitieve eerste interacties waarbij conflict een feit is, tot late spelallianties en onderhandelingen.
  • SPANNENDE EN UNIEKE SCENARIO’S: Civilization VI voor Nintendo Switch bevat vier speelbare scenario’s, elk met een andere instelling en stijl van spelen geïnspireerd door geschiedenis. Maak deel uit van de kolonisatie van Australië in “Outback Tycoon”, verdedig Polen tegen indringers in “Jadwiga’s Legacy”, kies een Viking-leider om Europa te veroveren in “Vikingen, Raiders en Traders!”, Of verover de bekende wereld in de “Veroveringen” van Alexander. “
  • COOPERATIEVE EN CONCURRERENDE MULTIPLAYER: Maximaal 4 spelers kunnen samenwerken of strijden om suprematie via een draadloos LAN.