Darksiders Genesis – Spin-off – bevestigd

Darksiders Genesis – Spin-off – bevestigd

THQ Nordic heeft eindelijk zijn Darksiders spin-off game met de titel Darksiders Genesis onthuld!

Na een paar weken geleden geplaagd te hebben, gekoppeld aan een kennelijk lek van een vorige AMA, is de nieuwe visie van THQ Nordic voor een geliefde franchise nu bevestigd voor de Nintendo Switch. Darksiders Genesis is een top-down RPG-spin-offset in de stijl van Diablo vóór de gebeurtenissen van het eerste Darksiders-spel.

De teaser introduceert een nieuwe ruiter genaamd Strife.

video
play-rounded-fill

Over Darksiders Genesis

Vanaf het begin van de schepping heeft de Raad het evenwicht over het bestaan ​​gehandhaafd. Hun bevelen uitvoeren zijn De Ruiters, Nephilim (krachtige wezens voortgebracht door de onnatuurlijke vereniging van engelen en demonen) die zich hebben toegewijd aan de Raad en enorme macht hebben gekregen.

Deze kracht had echter een tragische kost: de ruiters kregen het bevel om hun nieuwe kracht te gebruiken om de rest van hun soort uit te roeien. Wat volgde was een bloedige strijd in Eden waar de Ruiters, gehoorzaam aan de wil van de Raad, de Nephilim vernietigden.

Nog steeds los van de gebeurtenissen in Eden hebben War and Strife een nieuwe opdracht gekregen – Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demonkoning, heeft geprobeerd de balans te verstoren door macht te verlenen aan meester-demonen in de hel. Oorlog en Strijd moeten deze meesters opsporen, informatie verzamelen en uiteindelijk hun weg banen door een verwarde, demonische samenzwering die dreigt de balans voor altijd te verstoren en de hele schepping te ontrafelen.

Darksiders: Genesis is een actie / avontuur dat zich een weg baant door hordes demonen, engelen en alles daartussen op weg naar de hel en terug met geweervuur ​​en zwaaiende zwaarden. Genesis geeft spelers hun eerste blik op de wereld van Darksiders vóór de gebeurtenissen van het originele spel, en introduceert ook de ruiter Strife.

  • War and Strife hebben een nieuwe opdracht gekregen.
  • Lucifer heeft geprobeerd de macht te geven aan meester-demonen in de hel.
  • Oorlog en geschreeuw moeten op deze meesters jagen.
  • Vecht je een weg door een verwarde, demonische samenzwering die dreigt voor altijd de balans te verstoren en de hele schepping te ontrafelen.