Digital Foundry – Astral Chain – Technische analyse

Digital Foundry – Astral Chain – Technische analyse

Benieuwd hoe goed Astral Chain op Nintendo Switch draait? Dankzij Digital Foundry kun je nu dieper in de innerlijke werking van het spel duiken.

video
play-rounded-fill

Astral Chain – Technische analyse

Digital Foundry heeft hun nieuwste video voor technische analyse uitgebracht, die duikt in het actie-avontuur van PlatinumGames. Zoals je zou verwachten, houdt het tempo van 30 fps van het spel niet altijd stand in zwaardere gevechten – maar de visuele presentatie maakt deze beperking meer dan goed!

Een potentiële deal-breaker kan echter het bizarre gebrek aan surround-sound in de game zijn – dus neem dat zoals je wilt.

Over Astral Chain

Beheers spannende synergetische gevechten tegen een steeds krachtigere buitenaardse invasie in ASTRAL CHAIN ​​™, een opwindend nieuw actie-avontuur van PlatinumGames, alleen op de Nintendo Switch. Sluit je aan bij een elite-taskforce en werk samen met een speciaal levend wapen om zaken op te lossen en de mensheid te redden!

OP DE RAND VAN UITSTERVEN

In de nabije toekomst is de aarde binnengevallen door buitenaardse wezens die bekend staan ​​als chimera’s. Deze monsters hebben de wereld gecorrumpeerd met een mysterieuze substantie, Red Matter genaamd, en hebben de mensheid gedwongen om toevlucht te zoeken naar een multiculturele stad genaamd de Ark.\

WELKOM BIJ HET TEAM!

Wanneer de chimera’s de ark bereiken, is de enige hoop op overleven Neuron, een elite politie-taskforce met een heel speciaal wapen met codenaam Legion. Kies tussen twee speelbare personages – een man, een vrouw – om lid te worden van Neuron en samen te werken met het legioen om de invasie voor eens en voor altijd te stoppen!

Astral Chain is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.