Disgaea 4 Complete+ Launch Trailer

Disgaea 4 Complete+ Launch Trailer

NIS America heeft eindelijk Disgaea 4 Complete + voor Nintendo Switch uitgebracht in het westen. Maak je klaar om wat HL te verhogen met de lancering van Disgaea 4 Complete + voor PS4 en Nintendo Switch in Noord-Amerika en Europa! (Beschikbaar in Oceaniƫ op 5 november)

video
play-rounded-fill

De Launch Trailer vangt de vurige geest van Valvatorez in een verhaal om Hades terug te nemen en onvergetelijke beloften na te komen. Neem het op tegen de ultieme cam-pijn in de ULTIEME Disgaea!

Over Disgaea 4 Compleet +

“Wanneer de Corrupternment de manier van leven in Hades dreigt te verstoren, staat Valvatorez aan het roer van een vurige revolutie. De voormalige tiran zal nieuwe bondgenoten moeten aanroepen, een formidabel leger rekruteren en iets leren over politieke onrust. als hij hoopt het corrupte regime neer te halen en redding te brengen voor alle Prinny-soorten!

Duik in een verhaal van revolutie en verlossing, geweven door een donker en hilarisch rijk van vampieren, weerwolven en andere duivelse bewoners. Neem deel aan meeslepende en diepgaande tactieken op basis van gameplay boordevol overdadige destructieve actie, en ontlaad een horde speciale functies om je Netherworldly-avonturen naar een ander niveau te tillen. Zet je riemzakken vast en pak je sardines; het ultieme HD Disgaea-spel is aangekomen, dood!

Kenmerken

  • Een bloedeloze coup – Leid de onvergelijkbare Valvatorez, een vampier gebonden aan beloften, en de gammele cast van weerwolven, engelen, mislukte Final Bosses en meer in een verhaal van liefde, verlies en … presidentiĆ«le politiek !?
  • Disgaea nu, Disgaea FOREVER – Niveau tot 9.999? Zorg dat het lukt. Aangepaste kaarten? Bouw je eigen! Binnenvallen in games van andere spelers op een vliegend piratenschip? WAAROM NIET!? Nu met nieuwe sociale online functies die na de lancering komen!
  • En dat is niet alles (!?) – Alles om ooit te vereren Disgaea 4 is hier! Met meer dan 30 ontgrendelbare personages tot extra verhaalcampagnes, tot moderne bloeit de Disgaea-formule maken deze ervaring zo diep en soepel als het ooit is geweest. “