DOOM Eternal’s officiële Launch Trailer

DOOM Eternal’s officiële Launch Trailer

Bethesda heeft de officiële launch-trailer uitgebracht voor DOOM Eternal, het nieuwste item in de DOOM-serie.

DOOM Eternal wordt op 20 maart 2020 gelanceerd voor alle platforms behalve Nintendo Switch. De Switch-versie komt later.

video

Over DOOM Eternal

De tijd van de Slayer is nu. DOOM Eternal verschijnt volgende week en om dat te vieren, zijn we verheugd de officiële lanceringstrailer in al zijn vicieuze glorie te presenteren. Scheur en verscheur door de hemel en de hel, met meer demonen, meer Glory Kills, gigantische kolossen, nooit eerder vertoonde omgevingen en meer in de tot nu toe grootste en meest ambitieuze game van id Software.

DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software, is het directe vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards ‘Best Action Game van 2016. Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht terwijl je je een weg baant door dimensies met de volgende sprong in push-forward, first-person combat. Aangedreven door idTech 7 en ingesteld op een geheel nieuwe pulserende soundtrack gecomponeerd door Mick Gordon, geeft DOOM Eternal je de controle over de niet te stoppen DOOM Slayer terwijl je nieuwe en klassieke demonen uit elkaar blaast met krachtige wapens in ongelooflijke en nooit eerder geziene werelden.

Als DOOM Slayer keer je terug om te ontdekken dat de aarde een demonische invasie heeft ondergaan. Raze Hell en ontdek de oorsprong van de Slayer en zijn blijvende missie om te scheuren … totdat het klaar is. Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht terwijl je je een weg baant door dimensies met de volgende sprong in een vooruitstrevend first-person-gevecht.

BEDREIGINGSNIVEAU OP MAXIMAAL

Gewapend met een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, intrekbaar aan de pols gemonteerd mes, verbeterde wapens en mods en vaardigheden zoals de Double Dash, ben je sneller, sterker en veelzijdiger dan ooit.

UNHOLY TRINITY

Neem wat je nodig hebt van je vijanden: Glory kill voor extra gezondheid, verbrand voor bepantsering en kettingzaagdemonen om munitie in te slaan om de ultieme demondoder te worden.

VOER BATTLEMODE IN

Een nieuwe 2 tegen 1 multiplayer-ervaring die vanaf de basis is opgebouwd bij id Software. Een volledig bewapende DOOM Slayer neemt het op tegen twee door spelers bestuurde demonen en vecht het uit in een best-of-five ronde wedstrijd van intense first-person gevechten.

DOOM Eternal, de beste actiespel en beste pc-game van de E3 2019, verschijnt volgende week op 20 maart 2020 op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia, met Nintendo Switch op een later tijdstip.