Dr Kawashima’s Brain Training For Nintendo Switch – TV Reclame

Dr Kawashima’s Brain Training For Nintendo Switch – TV Reclame

Nintendo deelde een nieuwe tv-reclame voor Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch, die in Japan werd gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over Dr Kawashima’s Brain Training For Nintendo Switch

Maak je klaar om je hersenen op verschillende manieren uit te dagen in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch! Geniet van nieuwe oefeningen, sommige met behulp van de juiste Joy-Con’s IR-bewegingscamera, of tik en train met klassieke oefeningen van eerdere Brain Training-spellen die je kunt spelen met een stylus (meegeleverd met de verpakte versie van winkels) of je vinger. Het ligt in jouw handen!

KLASSIEKE EN NIEUWE OEFENINGEN!

Test je vaardigheden met een aantal oefeningen in verschillende speelstijlen, zoals je Nintendo Switch-console verticaal houden en een stylus of je vinger gebruiken, of de juiste Joy-Con’s IR-bewegingscamera gebruiken, die de vorm van je vingers detecteert.

HOE OUD IS JE HERSENEN NU?

Bereken uw algehele Brain Age Score door een reeks back-to-back-oefeningen uit te voeren die uw informatieverwerkingssnelheid, kortetermijngeheugen en zelfbeheersing uitdagen. Waarom zou je Brain Age Scores ook niet vergelijken met vrienden en familie? Zorg ervoor dat je je dagelijkse oefeningen niet mist door een alarm in te stellen, waar je Nintendo Switch je op de hoogte brengt – zelfs als de console in de slaapstand staat!

U kunt uw resultaten ook elke dag delen met een vriend of familielid via Brain Training Email, of deze automatisch voor u laten delen als u zich hieronder registreert!

DAAG UW VRIENDEN EN FAMILIE UIT

Gebruik elk een Joy-Con en neem het op tegen vrienden en familie in unieke uitdagingen, of laat je resultaten zien met anderen over de hele wereld!

TERUG DENKEN…

De geschiedenis van Dr. Kawashima’s Brain Training-serie kan worden teruggevoerd op 2006 – toen Dr. Kawashima’s Brain Training: hoe oud zijn je hersenen? uitgebracht op Nintendo DS in Europa. Sommigen van jullie hebben misschien herinneringen aan deze tijd! Het concept werd geïnspireerd door het onderzoek en gepubliceerde werken van de Japanse neurowetenschapper Ryuta Kawashima. Het werd een van de meest succesvolle spellen op de Nintendo DS en heeft sindsdien meer inzendingen in de serie, met elk nieuwe oefeningen.