Enter The Gungeon – Special Reserve Games fysieke editie pre-orders 20 Augustus

Enter The Gungeon – Special Reserve Games fysieke editie pre-orders 20 Augustus

Special Reserve Games heeft officieel hun Enter The Gungeon Physical Edition voor Nintendo Switch onthuld, met pre-orders die op 20 augustus worden geopend.

Enter the Goodies

De aankondiging pronkt met alle goodies die kopers kunnen verwachten van deze fysieke release. Houd er rekening mee dat dit anders is dan de andere fysieke release van Enter The Gungeon, gemaakt door Nighthawk Interactive.

Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van deze versie van Enter The Gungeon for Switch, kunt u deze ophalen bij de website van Special Reserve zodra de pre-orders zijn geopend.

Over Enter the Gungeon

Enter the Gungeon is een kogelhelder kerker-rupsband die een groep buitenbeentjes volgt die willen schieten, plunderen, ontwijken, rollen en hun weg naar persoonlijke absolutie zoeken door de ultieme schat van de legendarische Gungeon te bereiken: het pistool dat het verleden kan doden.

Selecteer een held of werk samen in een coöperatie en vecht je een weg naar de bodem van de Gungeon door een uitdagende en evoluerende reeks verdiepingen te overleven vol met de gevaarlijk schattige Gundead en angstaanjagende Gungeon-bazen die tot de tanden zijn gewapend. Verzamel kostbare buit, ontdek verborgen geheimen en chat met opportunistische handelaren en winkeliers om krachtige items te kopen om een ​​voorsprong te krijgen.

The Gungeon

Betreed de Gungeon – een constant evoluerend kogelhelfort dat elegant zorgvuldig met de hand ontworpen kamers combineert in een procedureel gegenereerd labyrint dat erop gericht is alles wat zijn muren binnenkomt te vernietigen. Maar pas op – de Gungeon reageert op zelfs de meest bescheiden overwinning tegen zijn wachtposten en vallen door de inzet en de uitdagingen die zich binnenin bevinden te verhogen!