Fortnite Chapter 2 S2 – 20 Februari – Unreal Engine’s Chaos physics

Fortnite Chapter 2 S2 – 20 Februari – Unreal Engine’s Chaos physics

Fortnite Hoofdstuk 2 Seizoen 2 is letterlijk explosief. De mensen van Epic Games hebben de reden achter de vertraging aangekondigd en dat is dat ze verhuizen naar de Unreal Chaos Engine die grootschalige vernietiging van de franchise brengt, een beetje zoals de Battlefield-games. Fortnite Hoofdstuk 2 wordt gelanceerd op 20 februari.

video

Over Chaos

“Chaos physics engine” is een allesomvattende term voor die fysica-systemen, geen specifieke reeks dingen die verband houden met gebouwen en die uiteenvallen. Over het algemeen bestaan ​​er technische demo’s om de demonstratielimieten te verleggen, daarom hebben ze het oorspronkelijk laten zien.

Ze hadden het op dezelfde manier kunnen laten zien door te laten zien hoe bomen worden neergehaald of door een Pachinko-machine. Net zoals hoe de huidige fysica-systemen die personage-outfits beïnvloeden naar believen kunnen worden in- en uitgeschakeld omdat ze cosmetisch zijn, kan elke implementatie hiervan net zo gemakkelijk cosmetisch zijn en op en neer worden afgesteld in plaats van impliciet gameplay-mechanica te zijn.

Ad