Fury Unleashed komt op 8 Mei

Fury Unleashed komt op 8 Mei

Op zoek naar meer roguelite shooter-actie om je Switch-bibliotheek te versterken? Kijk uit voor deze bombastische ervaring die in iets meer dan een maand op je afkomt!

Awesome Games Studio heeft bevestigd dat Fury Unleashed op 8 mei 2020 op Nintendo Switch verschijnt.

video
play-rounded-fill

Over Fury Unleashed

Fury Unleashed komt naar Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en studeert op 8 mei af van Steam Early Access! Gratis demo-versies zijn vandaag beschikbaar op Steam, Xbox One en Europese digitale winkels van Playstation 4 en Nintendo Switch. De Amerikaanse Playstation 4-demoversie komt op 31 maart en de American Switch-demoversie komt op 9 april.

Fury Unleashed is een combo-gedreven roguelite-actieplatformer Рelke kill die je maakt, verhoogt je combo. Als je bepaalde drempels bereikt, zal je weerstand tegen schade en genezende krachten beginnen! Het is een game die je zelfs kunt verslaan in ̩̩n ultieme combo. Ben je klaar voor de taak?

Fury Unleashed is ontstaan ​​door inspiratie van moderne roguelite-platformgames (zoals Dead Cells en Rogue Legacy) te combineren met nostalgische herinneringen aan old-school platformgames (zoals Contra en Metal Slug). We hebben vijf jaar lang onze creatie gepolijst om ervoor te zorgen dat je ervaring met de game net zo gedenkwaardig zal zijn als de bovengenoemde titels en we zijn van mening dat je niet teleurgesteld zult zijn.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

  • Steeds veranderend stripboek – Verken de pagina’s van een levend stripboek waar inkt je meest waardevolle bron is en elke kamer een strippaneel is.
  • Ontdek waarom John Kowalsky, maker van de veelgeprezen Fury Unleashed-serie, een creativiteitscrisis heeft en kijk of je hem kunt helpen ermee om te gaan.
  • Combo-systeem dat van invloed is op het spel – Dood vijanden snel genoeg om je woede te ontketenen en alles op je weg te doorbreken zonder gewond te raken. Leer feilloos spelen en versla het hele spel in één epische combo!
  • Opties voor het aanpassen van games – Kies de uitdagende harde modus (die je vaardigheden op de proef stelt) of de gemakkelijke modus (waar je de moeilijkheidsgraden kunt aanpassen zoals jij dat wilt). Versla de harde modus om toegang te krijgen tot nog moeilijkere ongelooflijke en legendarische modi. Schakel bloed en bloedvergieten uit als je het niet leuk vindt of als er jonge kinderen in de buurt zijn. Ga solo of neem een ​​vriend mee voor een lokale coöperatiesessie. Kies de vaardigheden van je held die bij je speelstijl past en pas hun uiterlijk naar wens aan!
  • Roguelite met zachte permadeath – Ontdek werelden die zijn gecreëerd door een mix van met de hand ontworpen niveaus en procedurele generatie-algoritmen. Kies de beste items om je te helpen bij je playthrough en ontgrendel permanente upgrades wanneer je sterft voor je volgende runs.
  • Inspirerende omgevingen: speel door de pagina’s van visueel onderscheidende stripboeken en duik in het schetsboek van de maker. Beheers de gedragspatronen van elke vijand en overwin in totaal 40 bazen. Dit alles vergezeld van een epische soundtrack gecomponeerd door Adam Skorupa en Krzysztof Wierzynkiewicz, de makers van muziek voor The Witcher, Bulletstorm en Shadow Warrior.