Galarian Slowpoke in Pokemon Sword/Shield

Galarian Slowpoke in Pokemon Sword/Shield

The Pokemon Company heeft een voorproefje gegeven van de inhoud in de Pokemon Sword And Shield-uitbreidingspas aan het basisspel.

Ontmoet Galarian Slowpoke

Deze sneak peek komt in de vorm van Galarian Slowpoke, een nieuwe Galar-vorm die in de uitbreidingspas zal verschijnen. Door naar Wedgehurst Station in Pokemon Sword en Shield te gaan, kunnen spelers een van de nieuwe personages uit de pas ontmoeten (Klara in Sword, Avery in Shield) en krijgen ze de kans om een ​​Galarian Slowpoke te vangen.

Over Galarian Slowpoke

Categorie: Dopey Pokémon
Type: Psychisch
Hoogte: 3’11 “
Gewicht: 79,4 pond.
Vermogen: Gulzigheid / Eigen tempo

Vroeger aten de Slowpoke van de Galar-regio de zaden van een bepaalde plant die in hun habitat groeide. Deze zaden waren in feite Galarica-zaden, tot op de dag van vandaag gebruikt als een essentieel kruid voor het koken in de Galar-regio. De Slowpoke in Galar bouwden deeltjes van dit kruid op in hun lichaam gedurende meerdere generaties, en kregen uiteindelijk het unieke uiterlijk en gedrag waar ze tegenwoordig om bekend staan.

Galarische Slowpoke brengen hun dagen door met slenteren op zeekusten en rivieroevers zonder na te denken aan iets speciaals. Af en toe krijgen ze een zeer scherpe blik in hun ogen, maar ze zullen snel terugkeren naar hun uitgedrukte uitdrukking. Er wordt gedacht dat dit gedrag wordt veroorzaakt door de opgehoopte Galarica-deeltjes die het brein van Galarian Slowpoke stimuleren, waardoor het aan iets geweldigs denkt – alleen voor de Galarian Slowpoke om onmiddellijk te vergeten wat het net had bedacht.

Galarische Slowpoke Evolutie

Naast Galarian Slowpoke is ook bevestigd dat deze Slowpoke in staat zal zijn om te evolueren naar Galarian Slowbro of Galarian Slowking, met gebruik van een item exclusief voor respectievelijk de Isle of Armor-uitbreiding en Crown Tundra-uitbreiding.