Giga Wrecker Alt. – Gameplay footage

Giga Wrecker Alt. – Gameplay footage

Benieuwd naar de Giga Wrecker Alt. van Game Freak voor Nintendo Switch? GameSpot heeft gameplay-materiaal geleverd dat je nu kunt bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Giga Wrecker Alt.

Na een bizar ongeluk wordt een meisje herboren in de verwoeste wereld als een cyborg die schroot kan manipuleren!

In de nabije toekomst, waar de aarde is verwoest door robotinvallers, rust het lot van de planeet op de schouders van een jong meisje dat meer dan menselijk wordt. Gered van de dood en vervloekt door cybernetische krachten die het onbegrijpelijke te boven gaan, is het aan Reika Rekkeiji om de mensheid te redden van de kwaadaardige Ajeet in dit opwindende nieuwe spel van de legendarische ontwikkelaar Game Freak!

GIGA WRECKER ALT. combineert hectische platforms, intense gevechten en op fysica gebaseerde puzzeluitdagingen tot een spannend avontuur. Door robotachtige vijanden en de wereld om haar heen te vernietigen, kan Reika het resulterende afval in allerlei soorten wapens en gereedschappen verwerken.

Gebruik deze om obstakels te overwinnen en puzzels op te lossen, door levels van platform-laiden te navigeren, en dan de strijd aan te gaan met de robotinvallers en de mensheid te redden van uitsterven voordat het te laat is!

Giga Wrecker Alt. zal op 2 mei 2019 de Nintendo Switch eShop bereiken voor $ 24,99 USD. Je kunt hier ook de exclusieve fysieke afdruk van de game van Limited Run Games vooraf bestellen, tot 10 mei 2019.