Guilty Gear 20th Anniversary Pack – Fysieke release aangekondigd

Guilty Gear 20th Anniversary Pack – Fysieke release aangekondigd

Uitgever Physicality Games heeft bevestigd dat het een Noord-Amerikaanse fysieke versie van Guilty Gear 20th Anniversary Pack voor Nintendo Switch zal uitbrengen, die voorheen alleen fysiek in Aziƫ en Europa werd gelanceerd.

Eindelijk voor de VS

Deze Amerikaanse release komt echter met unieke extra’s – zoals een Steelbook, acrylstandaards en meer! Pre-orders voor beide versies gaan volgens de uitgever op 23 maart 2020 live.

video
play-rounded-fill

Heaven or Hellā€¦LETā€™S ROCK!

Online verkoper van videogames Physicality Games, in samenwerking met de uitgevers van videogames Arc System Works en Mastiff, heeft vandaag de geplande fysieke Noord-Amerikaanse release aangekondigd van Guilty Gear 20th Anniversary Pack op het Nintendo Switch ā„¢ -systeem. Fans van de iconische franchise van vechtgames kunnen de fysieke editie van Guilty Gear 20th Anniversary Pack exclusief pre-orderen bij Physicality Games wanneer de website live gaat op 23 maart 2020.

Guilty Gear 20th Anniversary Pack kan worden gereserveerd in een fysiek Deluxe Edition-formaat, dat wordt geleverd met een fysieke kopie van het spel, een Guilty Gear-thema SteelBookĀ®, een 3 ā€³ acryl standee-set inclusief Baiken, Dizzy en Bridget, en een prachtige antiek met goud afgewerkte herdenkingsmedaille die het 20-jarig jubileum van Guilty Gear en het 30-jarig jubileum van Arc System Works viert, allemaal ondergebracht in een Guilty Gear 20th Anniversary Pack-thema Collector’s Tin met een duidelijk etalage.

Alle verzamelaarsblikken van Physicality Games zijn opeenvolgend genummerd en bevatten artwork met een game-thema.

Over het 20th Anniversary Pack van Guilty Gear

De originele Guilty Gear en GUILTY GEAR XX ACCENT CORE PLUS R worden samengebracht in Ć©Ć©n episch fysiek pakket op Nintendo Switch!

Guilty Gear

Guilty Gear maakte enorme golven binnen de gemeenschap van vechtgames toen het in 1998 werd uitgebracht. De spectaculaire speciale bewegingen van de game, innovatieve mechanica, unieke personages, game-definiƫrende hardrock-soundtrack en anime-doordrenkte verhaal brachten het genre van vechtgames naar nieuwe, ongeƫvenaarde hoogtes. Al deze elementen zijn samengevoegd tot een ongelooflijk complexe en epische vechtgame die al meer dan 20 jaar vermakelijke en fascinerende fans is!

GUILTY GEAR XX ACCENT CORE PLUS R

GUILTY GEAR XX ACCENT CORE PLUS R, voor het eerst uitgebracht in 2008 in Japan, is het laatste deel en de belichaming van de Guilty Gear XX-serie die alles wat in de 12 vorige delen is geĆÆntroduceerd, verfijnd om een ā€‹ā€‹perfect uitgebalanceerd spel te bereiken. Mechanica zoals de universele overheadaanval ‘Dust’ en ‘Roman Cancel’, waarmee spelers allerlei acties kunnen annuleren en daardoor hun opties dramatisch vergroten, leggen de lat voor het vervolg van de serie: Guilty Gear Xrd.

Spelfuncties

  • Bevat de eerste en laatste aflevering van de prachtige 2D-sprite-gebaseerde games van de franchise
  • Geniet van een hardrock-soundtrack en blaas die hete momenten nieuw leven in met 13 unieke personages die het podium bepalen en de lat hoger leggen in Guilty Gear
  • Herontdek de originele cast van 25 speelbare personages en vecht online in GUILTY GEAR XX ACCENT CORE PLUS R
  • Goede gevechten worden nooit ouder!