Just Dance 2019 – unboxing – Meerdere systemen

Just Dance 2019 – unboxing – Meerdere systemen

Just Dance 2019 is een van de weinige spellen die op veel platforms te vinden zijn. En we bedoelen echt veel platforms en niet alleen Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Omdat Just Dance 2019 ook naar de Wii U, Wii en Xbox 360 komt. Ja, die legacy-consoles krijgen nog steeds een release van deze game. Wie had gedacht dat er nog steeds een actieve markt voor hen was?

Een unboxing-video voor Just Dance 2019 is online verschenen en je kunt het hieronder bekijken;

video
play-rounded-fill

Omdat ja … je hebt ze allemaal of zo nodig.

Over Just Dance 2019

Just Dance® 2019 is de ultieme dansgame met 40 geile nummers van hitparades tot familiefavorieten, waaronder “Havana” van Camila Cabello, Bang Bang Bang door BIGBANG, I Feel It Coming van The Weeknd Ft. Daft Punk, en meer!

Dans op 40 hits uit “Havana” van Camila Cabello, “I Feel It Coming” van The Weeknd Ft. Daft Punk, en meer! 1 maanden proef van Just Dance Unlimited inbegrepen! Dans het hele jaar door aan meer dan 400 liedjes. Je Just Dance-ervaring is nu gepersonaliseerd, omdat het spel je dansgewoonten leert en inhoud suggereert! 8 exclusieve choreografieën gecreëerd met behulp van ontwikkelingsdeskundigen van kinderen om een gezonde beweging te stimuleren.

Just Dance is gepland voor release op 23 oktober.