Katana Zero – 100,000 exemplaren in de eerste week

Katana Zero – 100,000 exemplaren in de eerste week

Askiisoft, de ontwikkelaars van het bekroonde Katana Zero, heeft nieuwe verkoopcijfers voor het spel onthuld.

De nummers

De ontwikkelaars hebben aangekondigd dat Katana Zero in zijn eerste week 100.000 exemplaren op alle platforms verkocht.

Hoewel er geen uitsplitsing van platforms is, zou het niet verrassend zijn om de Nintendo Switch te zien als het topplatform voor Katana Zero, aangezien het spel de op één na snelst verkochte Switch-titel was voor uitgeverij Devolver Digital.

DLC

Askiisoft bevestigde ook dat ze werken aan de eerste gratis DLC- en speedrun-modus voor alle spelers.

video
play-rounded-fill

Over Katana Zero

Katana ZERO is een stijlvolle neo-noir, actie-platformer met halsbrekende actie en instant-death-gevechten. Slash, dash en manipuleer de tijd om je verleden te ontrafelen in een prachtig brutaal acrobatisch scherm.

Belangrijkste kenmerken:

  • Uitzonderlijk gevecht: overwin je tegenstand maar de situatie vereist. Richt geweervuur terug op vijanden, ontwijk aankomende aanvallen en manipuleer vijanden en omgevingen met vallen en explosieven. Laat geen overlevenden achter.
  • Met de hand vervaardigde sequenties: elk niveau is uniek ontworpen voor talloze methoden van voltooiing. Versla vijanden op een creatieve manier en gebruik spontane benaderingen om je vijand te elimineren zoals je wilt.
  • Onconventionele verhalen vertellen: een raadselachtig verhaal verteld door middel van cinematografische sequenties verweven in het spel, draaien en vouwen tot een onverwachte conclusie.