Kingpin: Reloaded aangekondigd

Kingpin: Reloaded aangekondigd

3D Realms en Interplay hebben Kingpin: Reloaded aangekondigd, een geremasterde versie van de originele first person shooter voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Kingpin: Reloaded

Kingpin: Reloaded, de geremasterde, verbeterde versie van de first-person shooter met misdaadthema, ontwikkeld en gepubliceerd door 3D Realms en Interplay, werft later dit jaar nieuwe bendeleden op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

In een gestileerd noir art deco gangland dat nooit was, heerst de Kingpin boven alles met een bloedige vuist. Wanneer zijn luitenant Nikki Blanco een no-name Thug gehavend en gebroken achterlaat, stijgt de beginnende crimineel op uit een plas bloed, loodpijp in de hand en wraak in gedachten.

Kingpin: Reloaded brengt de Quake II-motor klassieker nieuw leven in. 4K-resolutie, ultrabrede ondersteuning en verbeterde grafische weergave in Verbeterde modus zorgen voor de prachtig weergegeven grootstedelijke nachtmerrie-glans. Controller-ondersteuning maakt de game toegankelijker voor iedereen die de diepten van Kingpin’s verdorvenheid wil verkennen. Algehele verbeteringen zoals nieuwe zoek- en conversatiesystemen maken Reloaded nog beter dan het origineel.

Loop door de met lampen verlichte straten en schakel rivaliserende bendes uit om de Kingpin te laten weten dat zijn einde nabij is. Dankzij de meeslepende sim-elementen van Kingpin kan de Thug andere gangsters werven met een conversatiesysteem. Vergroot de invloed van de misdadiger door meerdere hub-gebaseerde missies.

Ren met de bende op een gewelddadig oorlogspad met upgradebare wapens, waaronder Tommy-wapens, bazooka’s en meer. Locatiegebaseerde schade leidt tot bloederige, spannende gevechten: knieschijf, verminking of ga voor het hoofd.

Als dat te extreem klinkt, probeer dan de modus Geen geweld. De ‘kleurrijke’ taal die trots door de gangsters van Kingpin wordt gebruikt, blijft echter bestaan. Leun nog verder in het tijdperk en begin te fragmenteren in de old-school multiplayer van de Gang Bang-modus.

Kingpin: Reloaded debuteert dit weekend op PAX South op de stand van 3D Realms.

Frederik Schreiber, founder of 3D Realms

Kingpin doesn’t get the recognition it deserves, due to unfortunately releasing in an era when games were blamed for societal problems. We have the privilege of giving it a second chance for people who never heard of it, and sprucing it up for diehard fans yearning to go back to a life of (simulated!) crime.

Kingpin: Reloaded zal in 2020 beschikbaar zijn in het Engels op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.