Langrisser I & II Demo – 20 Februari

Langrisser I & II Demo – 20 Februari

NIS America heeft de releasedatum aangekondigd voor de Langrisser I & II-demo op Nintendo Switch.

De demo wordt uitgebracht in Noord-Amerika en Europa op 20 februari 2020, waardoor spelers een kans krijgen om zowel Langrisser I als II uit te proberen. Bovendien ontvangen spelers die de demo hebben gespeeld een extra 5000 goud en 2 CP wanneer ze de volledige game starten.

Demo informatie

We zijn verheugd om te onthullen dat de demo voor Langrisser I & II op 20 februari beschikbaar zal zijn in de Nintendo eShop en PS Store. Probeer zowel de klassieke als de geremasterde kunststijlen uit in de demo, die hoofdstukken 1-3 van Langrisser behandelt. I en hoofdstukken 4-6 van Langrisser II.

Het creëren van demo-opslaggegevens levert een extra 5.000 goud en 2 CP op bij het begin van het hoofdspel. Vier sets klassieke BGM uit eerdere releases van de twee klassieke Langrisser-titels (1993-1998) zullen beschikbaar zijn na de volledige release van de game in het Legacy BGM-pakket!

Probeer de nieuwe Trial of Morality-campagne, die u in een van de drie facties plaatst. Beantwoord wekelijkse vragen om kans te maken op geweldige prijzen!

Over Langrisser I & II

Langrisser I: de krachten van de duisternis dalen af ​​in het koninkrijk Baltia. Neem je zwaard op als Prins Garett en ontdek het kwaad dat in het hart van het Dalsis-rijk ligt.

Langrisser II: De krachten van Chaos bedreigen het rijk opnieuw. Duwend tussen strijdende partijen, is het aan onze held Erwin om deze oorlog te navigeren en te bepalen welk pad vrede zal brengen in dit conflict.

Beide Langrisser I en II zijn teruggekeerd met hun klassieke verhalen over goed en kwaad, nu opnieuw gemaakt in prachtige high-definition visuals, geherorkestreerde muziek en kwaliteit van leven van verbeteringen aan de gameplay en gebruikerservaring die deze strategische RPG’s echt LEGENDARIS maakten .

Kenmerken:

  • A Blade Honed to Perfection – Ervaar twee klassieke titels met nieuwe kunst, muziek en presentatie.
  • Een tijdloos verhaal moderniseren – Perfect opnieuw afgestemde gameplay voor een modern SRPG-gevoel.
  • Langrisser en Alhazard – Twee legendarische zwaarden, twee legendarische verhalen – tot leven gebracht met een nieuwe lokalisatie en een nieuw karakter!