Limited Run Games – Volgende release – Forgotton Anne op 14 Februari

Limited Run Games – Volgende release – Forgotton Anne op 14 Februari

Limited Run Games onthulde onlangs dat open pre-orders voor Forgotton Anne zouden beginnen op 14 februari 2020 (10.00 uur ET).

In de prachtige, met de hand getekende titel worden spelers door een jonge dame geleid door de wereld van Forgotlings – wezens gemaakt van verloren voorwerpen die lang willen worden herinnerd.

Bovendien plaagde Limited Run Games dat er een bundel van de Collector-editie in de maak was en vroegen fans om in de toekomst op meer nieuws te wachten.

Stay tuned. -L
— Limited Run Games (@LimitedRunGames) January 30, 2020

video

Over Forgotten Anne

Stel je een plaats voor waar alles wat verloren en vergeten is gaat; oud speelgoed, brieven, sokken. The Forgotten Lands is een magische wereld bewoond door Forgotlings; levende zoekgeraakte objecten die graag worden herinnerd.

Forgotton Anne is een naadloos filmisch avontuur met zinvolle verhalen en lichte puzzelplatforms. Jij bent Anne, de handhaver die de orde bewaakt in de Forgotten landen, terwijl ze een rebellie wil pletten die haar meester, Bonku en zichzelf ervan weerhoudt terug te keren naar de menselijke wereld …

Kenmerken:

  • Ontdek een prachtig gerealiseerde wonderwereld vol Forgotlings – charmante alledaagse voorwerpen tot leven gebracht, barstensvol persoonlijkheid.
  • Ontdek de waarheid achter het schokkende conflict dat plaatsvindt tussen een gepassioneerde heerser en meedogenloze rebellie.
  • Gebruik de kracht van Anima, de energie die leven brengt in de Forgotlings gebieden. Gebruik het om puzzels op te lossen en ultieme controle te krijgen over de levens van Forgotlings.
  • Kies zorgvuldig. Je woorden en daden kunnen het verhaal veranderen dat wordt verteld dankzij een vertakkend dialoogsysteem dat de macht in handen legt.
  • Ren, spring en stijg terwijl je ernaar streeft Anne naar huis te begeleiden en onderweg gebieden en vaardigheden te ontgrendelen.
  • Geniet van met de hand geanimeerde beelden gemaakt met dezelfde traditionele technieken die uw favoriete animatiefilms tot leven brachten.
  • Dompel jezelf onder in een hoge orkestrale partituur uitgevoerd door het Copenhagen Philharmonic Orchestra.