Link’s Awakening – Aftiteling en Ballad Of The Wind Fish muziek

Link’s Awakening – Aftiteling en Ballad Of The Wind Fish muziek

De aftiteling en de Engelse versie van de Ballad of the Wind Fish van The Legend of Zelda: Link’s Awakening Switch zijn geüpload op YouTube.

Als fan van Zelda-muziek kan ik alleen maar zeggen geniet! PS: Geen spoilers aanwezig!

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Kan jij ontsnappen van Koholint Island?

Link is aangespoeld op een mysterieus eiland met vreemde en kleurrijke inwoners. Om het eiland te ontvluchten, moet Link magische instrumenten over het land verzamelen en de windvis wakker maken.

Vecht tegen vijanden terwijl je talloze kerkers verovert en de verborgen geheimen van het eiland ontdekt.

Verken een vernieuwd Koholint-eiland dat trouw is herbouwd in een gloednieuwe kunststijl die zowel fans als nieuwkomers zal verleiden. Vecht tegen vijanden terwijl je talloze kerkers verovert en de verborgen geheimen van het eiland ontdekt. Ontmoet Super Mario-vijanden zoals Goombas, Piranha Plants en meer, en communiceer met unieke locals die Link helpen bij zijn avontuur.

Terwijl je kerkers door het hele hoofdverhaal wist, verdien je kerkerskamers (kamers) en rangschik je ze vervolgens in aangepaste lay-outs in de geheel nieuwe Chamber Dungeon.

Plaats de ingang van je kerker, de nachtmerrie en alles daartussenin terwijl je doelen probeert te bereiken en door een nieuwe kerker speelt. Tik op compatibele amiibo-figuren om meer kamers te verdienen en in de hele game extra kamers te vinden in bijgewerkte minispellen, zoals de rivierversnelling, trendy game en vissen.