Lumini – Vroege 2020 release

Lumini – Vroege 2020 release

Speelbaars en 2Awesome Studios hebben aangekondigd dat het bekroonde spel Lumini begin 2020 naar de Nintendo Switch komt.

Lumini is een ontspannend spel met een meeslepende en adaptieve soundtrack. De game was de finalist van de IGF Awards.

video
play-rounded-fill

Over Speelbaars

In 2016 kwam een ​​spel ontwikkeld door de in Nederland gevestigde ontwikkelaar Speelbaars genaamd Lumini om finalist van de IGF Awards te worden, naast andere erkenning.

In 2017 is Speelbaars gesloten, maar bij 2Awesome Studio denken we dat de game echt goed is en niet alleen een nieuwe kans op consoles verdient, maar we denken ook dat de consolespeelers van over de hele wereld blij zullen zijn om de game te kunnen spelen op zijn machines.

“Lumini is een geweldig spel met een ontroerend thema en een soundtrack die me altijd wegblies”, zegt David Jimenez, mede-oprichter van 2 Awesome Studio. “Ik persoonlijk kende het team al heel lang en we vonden dat Lumini het verdiende om op zoveel mogelijk platforms te zitten, zodat anderen de magie ervan konden ervaren.”

Dit ontspannende en rustgevende avontuur komt begin 2020 naar Nintendo Switch ™, PlayStation®4 en Xbox One.

Over Lumini

In Lumini nemen de spelers de controle over een zwerm titulaire wezens – een eeuwenoud ras dat al duizenden jaren ontbreekt – en groeien, evolueren en houden ze de zwerm veilig tijdens hun uitdagende en gevaarlijke reis.

Zeil met je Lumini door prachtige, door de tijd versleten landschappen, ontmoet mystieke en verbijsterende wezens en los oude puzzels op om te ontdekken waarom de Lumini verdwenen, terwijl ze probeerden de vrede en het harmonische evenwicht op hun thuisplaneet te herstellen.

Lumini belangrijkste kenmerken:

  • Een verrassend en mysterieus verhaal over de Lumini en hun thuiswereld
  • Ervaar een op flow gebaseerde game met bedieningselementen en gameplay die betaalbaar zijn voor alle soorten spelers.
  • Los puzzels op die je Lumini-zwerm verdelen en beide groepen tegelijkertijd besturen
  • Voeg unieke soorten toe aan je zwerm met nieuwe vaardigheden
  • De audioscore is meeslepend en volledig adaptief.

Afgezien van de nominatie op IGF, werd Lumini genomineerd op Momocon 2015, Dutch Game Awards 2016 en Emotional Awards.