Marvel Ultimate Alliance 3 – Gwenom, Anti-Venom en Street Wear kostuums

Marvel Ultimate Alliance 3 – Gwenom, Anti-Venom en Street Wear kostuums

Dataminers onthulden een tijdje terug wat leek op nieuwe kostuums voor Miss Marvel, Miles Morales, Spider-Gwen & Venom in Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Het is alweer een tijdje geleden dat we iets over hen hoorden, maar spelers kunnen eindelijk genieten van die gelikte nieuwe skins!

Nieuwe pakken

Nintendo heeft onthuld dat de vier kostuums nu beschikbaar zijn in de game. De kostuums geven namelijk Miles Morales en mevrouw Marvel een make-over voor streetwear, terwijl ze Gwen transformeren in haar ‘Gwenom’ symbiotische vorm! Ondertussen krijgt Venom een ​​kostuum gebaseerd op zijn heroïsche komische alter-ego, Anti-Venom!

Over Marvel Ultimate Alliance 3

In deze nieuwe verhaallijn verenigen helden en antihelden zich in een race over het Marvel Universum om de Infinity Stones te vinden voordat Super Villains Thanos en de Black Order ze gebruiken om kosmische chaos te ontketenen. Van iconische locaties zoals het Xavier Instituut tot Asgard, elke stop op deze gevaarlijke reis zal de sleutel zijn tot het voorkomen van galactische verwoesting.

Je moet door verschillende vijanden en bazen vechten, gebieden verkennen, items verzamelen, puzzels oplossen en een reeks Marvel-personages ontmoeten om de plannen van Thanos te dwarsbomen!

En … ACTIE! 

Kom dichter bij het bloedbad door het zicht te verschuiven naar een ‘Heroic Camera’-perspectief over de schouder. Deze serie biedt eerst een meer meeslepende manier om alleen of met vrienden te spelen!