Masters Of Anima deze lente

Masters Of Anima deze lente

Masters of Anima, het nieuwe project van Passtech Games, de makers van de indie-gem Space Run zal dit voorjaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC verschijnen!

In de onlangs onthulde Gameplay-trailer volg je Otto in zijn zoektocht tegen de krachten van het kwaad in strategische, actievolle gevechten, waarbij je vaardigheid om snel tactische beslissingen te nemen van vitaal belang is. Roep en beheers grote legers van maximaal 100 Guardians, die je commando’s gehoorzamen met een intuïtieve en innovatieve gameplay, gemaakt vanaf de basis voor controller-spel, evenals toetsenbord en muis!

Je speelt als Otto, een leerling van Anima, in staat om ongelooflijke krachten te hanteren die de bron zijn van alle leven in de wereld van Spark. Je begeert de rang van Meester zodat je eindelijk met je geliefde verloofde kunt trouwen, Ana – die nu een gevangene is van de verschrikkelijke Zahr en zijn geduchte Golems!

Ga je toekomstige bruid te hulp en gebruik de krachten van Anima om een leger magische Wachters op te roepen in je zoektocht om de gevreesde Golems van Zahr te verslaan. Leer nieuwe soorten Guardians op je avontuur te beheersen, elk met zijn eigen unieke talenten en vaardigheden die nuttig zijn om de enorme wereld van Spark te verkennen en zijn geheimen te onthullen, evenals de formidabele bazen die je in de weg staan te verslaan.

Naarmate je overwinningen omhoog gaan, verkrijg je nieuwe krachten en vaardigheden voor zowel jezelf als je Wachters, en word je uiteindelijk een echte Meester van Anima.

Trailer – Masters of Anima

video
play-rounded-fill

Red je verloofde en misschien zelfs de wereld terwijl je bezig bent, wanneer Masters of Anima in het voorjaar van 2018 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc verschijnt!