Monster Boy and the Cursed Kingdom Gameplay

Monster Boy and the Cursed Kingdom Gameplay

Ben je er nog steeds niet van overtuigd of je met Monster Boy en the Cursed Kingdom een groots avontuur gaat doen? Nintendo Hall geeft ons een 43 minuten durende kijk op de gameplay-beelden van de definitieve release van de game.

Je kunt een eerste blik werpen op de opening van de game met ronduit prachtige animaties. Met slechts een paar dagen nog te wachten voor Monster Boy en the Cursed Kingdom zal lanceren op 4 december 2018, komt de video op een geweldig moment.

video
play-rounded-fill

Over Monster Boy and the Cursed Kingdom

Een legendarische serie komt terug met een groots nieuw avontuur! Geniet van een kleurrijke actie-avonturenspel gemaakt samen met Ryuichi Nishizawa, maker van de originele Wonder Boy in Monster World-serie.

Monster Boy and the Cursed Kingdom leent het beste uit de klassieke serie om een ​​nieuw, modern avontuur te bieden met leuke gameplay, memorabele muziek en prachtige handgetekende animaties.

Kan Jin Monster World Kingdom redden?

Help onze jonge held met het verslaan van uitdagende vijanden, ontdek verborgen locaties, upgrade krachtige apparatuur en meer! Je ontgrendelt ook speciale vormen met unieke vaardigheden die worden gebruikt om nieuwe wegen te openen waar machtige bazen en geheime schatten wachten.

Features

  • Zes geweldige vormen met unieke gevechts- en platformvaardigheden om je avontuur van begin tot eind spannend te maken.
  • Ontgrendel nieuwe paden en geheimen met speciale apparatuur: zoek naar magische wapens en items die de wereld geleidelijk openen.
  • Meer dan 15 uur episch avontuur: verken de nieuwe Monster World in een enorme, onderling verbonden omgeving.
  • Handgetekende animaties: personages en vijanden komen tot leven met gedetailleerde animaties en leuke gezichtsuitdrukkingen.
  • Soundtrack van iconische Japanse componisten: Yuzo Koshiro, Motoi Sakuraba, Michiru Yamane, Keiki Kobayashi en Takeshi Yanagawa.
  • Full HD-graphics bij 60 fps: het spel ondersteunt 1080p / 60fps in de tv-modus en 720p / 60fps in de Nintendo Switch â„¢ -modus.
  • HD-rumble-ondersteuning: voel de actie met krachtige HD-rumble-ondersteuning.